lauantai 5. elokuuta 2023

Huomenna jatkuu, nyt tuli burn-out

Nyt jätän loput juomablohaukset huomiselle - tässähän menisi yöhön asti ja haluis katsoa vielä jonkun leffakin ennen nukkumaan menoa. 

2.8. neljäs juoma: Bushy's Dark Side

Toinen juomani GBBF tapahtumassa oli tollanen Bushy's Dark Side olut.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen mistä sain kaksi tarraa joista toinen on  -"Riding Steady" -tarra millä pääsin 40. tasolle. 
Ja toinen tarra on mikäs muukaan kuin -"Photogenic Brew" -tarra jolla pääsin 89. tasolle. Näitä on kyllä jo kertynyt ihan kiitettävästi. 

2.8. kolmas juoma: Dudda's Tun Perry

Sitten päästäänkin matkan päätapahtuman eli Great British Beer Festival juomiin joista ensimmäinen on tollanen Dudda's Tun Perry.
Siinä juomani vielä lasissa tarjottuna..., mutta älkää luulko että saatte ihailla tälläkertaa vain lasia.
Nimittäin tälläkertaa rysähti Untapped sovelluksesta peräti 8 tarraa joista eka on -"Draft City" -millä pääsin 20. tasolle.
Toinen tarra on -"World Pint (2023)" -mikä on erikoistarra mitä tulee vain yksi.
Kolmas tarra on -"Bar Explorer" -millä pääsin 33. tasolle. 
Neljäs tarra on vanha tuttu -"Photogenic Brew" -jolla pääsin jo 88. tasolle.
Viides tarra on -"Brewery Pioneer" -millä pääsin 31. tasolle. 
Kuudes tarra on -"Johnny Appleseed" -tarra millä pääsin 31. tasolle. 

Seitsemäs tarra on -"God Save the King" -tarra jolla pääsin 12. tasolle. 
Ja sitten vielä yksi tarra mikä on -"Tower of Beer" -tarra millä pääsin 11. tasolle. 

2.8. toinen juoma: Neck Oil Session Ipa

Tämä toinen juoma jäi nyt merkkaamatta sinne Untapped sovellukseen joten en nyt muista mistä baarista se oli. Kuitenkin jo eri baari kuin se lähipubimne. Joka tapauksessa - tuli juotua tollanen Neck Oil Session IPA.
Sillä oli ihan oma lasikin sillä oluella - aika hauska.
Piirsin kahdeksikon baarin pöytään lasini pohjalla. Tai en siis piirtänyt vaan pistin lasin pöydälle ja sen märkä pohja muodosti tuon rengaskuvion pöytään. Laitoin vain lasini toisen rengaskuvion ylle jotta siitä sitten tuli tollanen kahdeksikko. Että sellasta.
 

2.8. juoma: Brixton

Seuraavana päivänä mentiin taas siihen lähipubiimme The Distillers mistä tälläkertaa otin tollasen Brixton oluen.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta eipä taaskaan tullut tarraa joten saatte jälleen ihailla kuvaa tuopista. Taustalla eräs toinen kaverini joka myöskin jää nimettömäksi. 

VÄLIVIIVA

Seuraavaksi esittelen 2.8. juomat..., mutta pistetään väliin tämmönen väliviiva blogaus. Laitan myös väliviivabogauksen ennen 3.8. ja 4.8. juomaesittelyjä..., mutta niihin ei tule tekstiä.

1.8. viides juoma: Seacider Plack Sherry Sussex Cider

Seuraava olut tuli nautittua The Harp nimisessä baarissa mikä tuli jo tutuksi kahdellä edellisellä Lontoon matkalla. Siellä piti aluksi ottaa tollanen Seacider grapefruit..., mutta se oli päässyt heiltä loppumaan.
Joten otin sitten samaa merkkiä tollasen Black Sherry Sussex Ciderin. Tämä olikin tosiaan siideri vaikka ylempänä puhuin oluesta.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa joten saatte ihailla kuvaa tuopista. Taustalla hyvä ystäväni jonka jätän nimettömäksi.

1.8. neljäs juoma: Tiger

Käytiin London Orient ravintolassa syömässä missä otin ruokajuomaksi tollasen Tiger oluen. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta eipä tullut tarraa. 

1.8. kolmas juoma: Orbit Nico

Tässä onkin sitten ensimmäinen olut minkä nautin Lontoossa. Kävimme lähes päivittäin The Distillers nimisessä pubissa koska se oli kivenheiton päässä kämpästä missä asuttiin. Tämä Orbit Nico olut on juuri sieltä baarista.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta eipä tullut tarraa joista saatte ihailla tollasta hörppykuvaa.
Siinä näkyy Untapped merkintäni pubin jättiruudussa. Merkkasin muutkin baarissa juomani juomat Untapped sovellukseen..., mutta tämä oli ainut mistä otin kuvan.

1.8. toinen juoma: Kilkenny Irish Red Ale

Tämäkin tuli vielä juotua siellä Helsinki-Vantaan kentoasemalla The Oak Barrel baarissa. Tuli otettua tollanen Kilkenny Irish Red Ale.
Sekin tuli merkattua sinne Untapped..., mutta siitäkään ei tullut tarraa joten siitäkin saatte ihailla kuvaa tuopista.

1.8. päivän juoma: London Pride

Tämä olut tuli nautittua Helsinki-Vantaan lentoasemalla The Oak Barrel baarissa. Tuli otettua tollanen London Pride.
Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen..., mutta eipä tullut tarraa joten saatte ihailla kuvaa tuopista.

Lontoo juotavat seuraavaksi esittelyyn

Käydäänpä läpi mitä kaikkea tuli Lontoomatkan aikana juotua. Merkkasin kaikki juomat Untapped sovellukseen ja sain aika liudan tarroja joistakin juomista. Ei sitten muuta kuin esittelemään aloittaen 1.8. juomista.

Pistinpä tilaukseen

Pistinpä sitten eBaystä tilaukseen seuraavan Game Boy pelin. Turtles III - Radical Rescue niminen peli ja siinä näkyy tilausvahvistus kuvassa yllä👆.
Peli tulee ihan koteloineen kaikkineen. Edellinen tilaukseni Ducktales 2 ei ole vielä saapunut joten hyvällä säkällä saan nämä samanaikaisesti.

Uusi Facebook profiilikuva

Tämä kuva tuli otettua London Heathtrown lentoasemalla. Siellä oli seinällä tollanen upea kuva Newyorkin vapaudenpatsaasta joten sitä vasten oli sitten otettava selfie. Ja se on nyt sitten uusi Facebook profiilikuva.

Uusi Facebook taustakuva

Lontoossa tuli otettua taksi erääseen ravintolaan ja sen taksin kattoikkunasta nappasin tollasen kuvan. Latasin sen heti uudeksi taustakuvaksi Facebookiin.

Salatut elämät

  Jakso 4584: Ajattelen, siis olen Noel-hahmolla on hieman juteltavaa..., Miki ja Susu.