sunnuntai 8. huhtikuuta 2007

Ja TAAS pari uutta DVD leffaa :o...:/...:D -F*CK YEAH!!

Joo. Eipä tullu tehtyä aivan turhaa reissua stadiin. -Ei löytynyt Rockya, mutta löytyi Stallonen Demolition Man ja sitten vielä mukaan osui Pierce Brosnanin tähdittämä rikoskomedia After the Sunset -Keikka Bahamalla. Nyt en kyllä enää rupea sanelemaan mitä kaikkea on katsottavana. Sellanen arsenaali leffoja, että ihan kyllästyy. -Mutta hyvät lisät löysin leffakokoelmiin. Demolition Man täydentää scifileffakokoelmaa ja After the Sunset päätyi trillerihyllyyn vaikka onkin toimintakomedia. -Tilan puutteessa ollaan siis.

Ei löytynyt Rockya, mutta...


Joo. -Ei ollu viel Rocky Balboa ilmestynyt myyntiin, mutta ei reissusta aivan turha tullut. -Mutta siitä sitten lisää seuraavassa blogauksessa.

...

-Taas se vilauttelee tuota keskariaan. -No tälläkertaa syystäkin. Mitä menee sanomaan "Nyt DVD:nä" kun ei edes tiedetä milloin se saapuu DVD:lle. -TODellakin fuck you.

Eipä sit eilen mentykkään DTM:ään


Pippalot siel kotona venähti niin myöhään et kaikki oli jo aivan väsyneitä -jopa illan emäntä, joka suunitteli lähtevänsä Geishapuvussaan DTM:ään. -Ois vaan tullu lepakkonaiset (;)...:D) ympärille. -Siel bileis oli yks poika joka oli pukeutunu Persian prinssiksi. Se jos olis menny DTM:ään, olis khyl takuulla saanut h0m0kundit peräänsä. -Kirjaimellisesti :D. -Mutta muuten oli tosi hauskat pippalot ja mun viemät kevätkääryleet teki kauppansa. -Siis ne 10 kpl mitkä päistettiin 60 kappaleesta. Loput sain viedä takas kotiin.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...