sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

The Incredible Hulk arvostelut

The Incredible Hulk

Ohjaus: Louis Leterrier
Pääosissa: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, Tim Blake Nelson, Ty Purrell ja William Hurt
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuoitus: K-13
Kesto: 114 min
Arvosana: =)


Mitenkäs nyt pistäisi sanoiksi leffan tarinan? -No se on kyllä nyt hyvin hankalaa joten taidan sen jättää väliin. Vahingossa kuitenkin vain spoilaan jotakin ja sitä riskiä en ota. -Menkööt lössi itse katsomaan leffan ja saakoot tarinan selville.

Paikoin oli hieman tylsähkö -siksi tuo (=)) hymiö, mutta kivenkovan actionin ansiosta lunasti kyllä paikkansa hyvien leffojen joukossa ja paikan DVD kokoelmissani sitten ilmestytytään joskus. Ehdottomasti suosittelen -voittaa ainakin toimintansa puolelta Ang Leen viiden vuoden takaisen Hulk rymistelyn.

Leffaan tänään The Incredible Hulkkia

Kuvastahan näkeekin sen ajan, eli se on toi Tennispalatsin aikaisempi näytös eli klo 18:15 johon olisin yrittämässä silleen vain mennä mitään varailematta. -Jos nyt lähden ajoissa ja sitten sieltä tennarista ei saisikaan paikkoja, voin aina kokeilla Kinopalatsiin tuohon 18:30 näytökseen. -Mutta noihin myöhempiin en sitten mene kun huomenna on sit taas töitä jaksettava.

DVD uutuus: Dark Floors

Dark Floors

ABC!-bensa-asemalta tuli poimittua mukaan Lordi-filmatisointi Dark Floors sielä kun tuli automatkalla poikettua. Sain kaverilta kyydin kotiin Kemiössä päin sijaitsevalta kesämökiltä missä olin viettämässä juhannusta ja poikettiin tosiaan matkanvarrella ABC!-bensiksellä josta tämä sitten löytyi. -Sielä oli muitakin aika hyviä vaihtoehtoja, mm. American Gangster, mutta sitten tämä Dark Floors kuitenkin vei huomion muista. -Ehkä sen takia, että oli ainoa mitä en vielä ollut nähnyt. Sielä oli aika paljon sellaisia mitä jo nähty tai mitä jo hankittu, kuten AVPR. -Onkin muuten ensimmäinen kotimainen filmi minkä omistan. -Mombasa ja Tyttö sinä olet tähti olivat exän leffoja. Tämä on eka oma.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...