sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Patriot Games -Näkymätön vihollinen (1992)

Patriot Games -Näkymätön vihollinen

Tämä on sentään parempi kuin se edellinen Jack Ryan raina -Hunt for the Red October. Aivan karsea pettymys oli kyllä se leffa. -Tämä sentään on toista maata. Siitä on kuitenkin jonkun verran aikaa, kun viimeksi tuli se nähtyä -vielä VHS versiona tuolloin, joten eiköhän ole korkea aika katsoa uudestaan.
...

EDIT. Se siitä leffasta -vaihto tuli. Syy miksi -en nyt jaksa sepitellä -liian pitkä stoori.

DOUBLE EDIT. Se siitä leffan katselusta kokonaan -alettiin katsomaan Ghostbusterssia, mutta sitten tyttöystävä meinasi nukahtaa, joten se siitä sitten.

American Gangster arvostelut

American Gangster

Ohjaus: Ridley Scott
Pääosissa: Denzel Washington, Russell Crowe, Josh Brolin, Carla Cugino, Ted Levine ja Ruby Dee
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Toimintatrilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 157 min / USA:176 min (unrated version)
Arvosana: =)


Frank Lucas (Washington) on entinen, edesmenneen huumepomon autokuski, joka päättää jatkaa pomon hommia huumemaailmassa ja yltää siten alamaailman kovimmaksi huumepomoksi myymällä kaduilla "sininen taika" kutsumaansa -Vietnamissa valmistettua -ja sieltä Yhdysvaltoihin salakuljetettua kokaiinia. Richie Roberts (Crowe) on etsiväpoliisi, joka ottaa tehtäväkseen etsiä tämän, joka myy huumeita kadulla. -Hän listaa kaikki mahdolliset huumepomot, mutta yksikään ei ole syyllisten listoilla, mitä kaduilla myydään. -Pikkuhiljaan Richielle alkaa kuitenkin valjeta Lucasin puuhat.

Kyllä on onnistunut rikoselokuva, vaikka paikoittaisen pitkäveteisyytensä ansiosta ansaitseekin vain "=)" -hymiön, mutta se onkin seuraava ":D" -hymiöstä, eli siitä parhaasta, joten leffa on edelleen TOD LOiSTava ja kyllä suosittelen nähtäväksi. -Viimeistään DVD:ltä kun olen hankkinut sen kokoelmiini. -Mutta ei se teattereissakaan nähtynä pettymys ole. -Paikoin tylsä -kuten sanoin, mutta loppua myöten viihdyttävä ja tylsät kohdat on anteeksi annettu.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...