perjantai 13. marraskuuta 2009

Parannusta kehiin

Voi olla ettei ihan 2007 lukemiin päästä..., mutta TOD ainakin parannetaan viime vuodelta. -Nyt jo ollaan tämän blogauksen jälkeen kahden blogauksen päässä viime vuoden lukemista -ja on vasta marraskuu..., eli tämä kuu loppuun -ja vielä joulukuu niin jos ahkeria ollaan saatetaan hyvällä säkällä päästä 2007 lukemiin. -Eiköhän ainakin joulukuun puolella kerry ihan mukavasti...? -Ainakin parannetaan viime vuodesta..., joka oli huononnus vuodesta 2007. -Se on pääasia.

2012 arvostelut

2012

Ohjaus: Rolan Emmerich
Pääosissa: John Cusack, Amanda Peet, Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor, Danny Glover, Woody Harrelson ja Oliver Platt
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Canada
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 158 min
Arvosana: =)

Juonisepitystä on tämän elokuvan tapauksessa turha edes yrittää lähteä kirjoittamaan sillä leffa keskittyi pääosin erikoistehosteisiin. -Tarinaksi voidaan pistää -selviytyminen maailmanlopusta -eipä tässä muuta oikein tapahtunut kuin jatkuvaa kamppailua henkensä puolesta. -Eli eiköhän suoraan siirrytä niihin arvosteluihin...?

Tehosteet ovat tämän leffan kantava voima. -Muutama hyvä näyttelijäsuoritus..., mm. Woody Harrelsonin näyttelemä hullu radiotoimittaja oli kyllä hyvä -ja pääosan John Cusack suoriutui myös upeasti. -Tosi harmi että leffassa oli kuitenkin paikoittain pitkästyttäviä kohtia jotka tiputtavat pisteitä. -Olisin toivonut voivani antaa täydet -kuitenkin hemmetin upea tehosteleffa. -Nyt joudun antamaan leffalle (=)) -hymiön..., joka nyt kuitenkin on toiseksi paras hymiö..., eli ei kuitenkaan huono -ei yhtään huono. Hieman tylsä välillä..., mutta upea tehostepläjäys joka tapauksessa. -Ehdottomasti DVD:lle ohjaajan muiden vastaavanlaisten leffojen (Independence Day -ja The Day After Tomorrow) seuraksi.

Leffaan tänään: -2012

Joo..., kuten MatoApinan LOiSTavassa blogissa..., perjantain ensi-illoissa kerkesinkin jo mainostaa -niin tänään olisi sitten tarkoitus mennä leffaan koko MatoApina tiimin voimin katsomaan tuota uutta tehostespektaakkelia -2012. -Illalla sitten arvosteluja luvassa -toivon mukaan ei tarvitse antaa huonoa palautetta. -Ainakin tehosteet sen mukaiset..., että plussaa pitäisi ropista sen saralta oikein kaatamalla.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...