keskiviikko 5. joulukuuta 2012

DVD uutuus: The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Nytpä löytyy kokoelmista kaikki Spider-Man elokuvat sillä Anttilasta tuli poimittua mukaan viimeksi teattereissa nähty -The Amazin Spider-Man. -Olisko tässä huomisen illan leffa...? -Joku kerta myös kaikkien Spider-Man leffojen putkeen kattominen on myös toteutettava.

DVD uuttuus: Total Recall

Total Recall

Tässä on se illan leffa. -Nimittäin viimeksi teattereissa nähty upea sci-firymistely -Total Recall. -Tänään pelkästään tämä..., mutta joku kerta voisi pitää Total Recall päivän ja katsoa sekä Arskan tähdittämän ysäriversion -että tämän uuden.

DVD uutuus: American Battleship

American Battleship

Kokoelmistani löytyy jo se teatterilevitykseen tullut ison budjetin versio -niin olihan tämä suoraan DVD:lle ilmestyneen halpisversionkin löydettävä paikkansa kokoelmissani. -Sentään pari hyvää näyttelijää pääosissa; mm. elokuvissa -Mustat pantterit ja Carlito's Way 2 näytellyt Mario Van Peebles ja Predator -ja Rocky leffoista tuttu Carl Weathers. -On muuten vielä näkemätön tää..., mutta illan leffa on kuitenkin jo tiedossa -ja se ei ole tämä.

DVD uutuudet: C.S.I.: New York, Seasons 6-7

 CSI: New York

Nyt voi taas palata CSI Nycin pariin kun Anttilasta lähti mukaan peräti kaksi tuotantokautta tätä laatusarjaa. -Kuudes tuotantokausi ja...
...-seitsemäs tuotantokausi. -Imdb:stä tarkistettuani -vielä olisi kaksi tuotantokautta näitä New Yorkin CSI:ta -sitten löytyisi kokoelmista kaikki. -Eli kausia 8-ja 9 vaan odottelemaan. -Ellei sitten siihen mennessä ole jo ilmestynyt kaudet 10-ja 11. -Tällä hetkellä kausia on kuitenkin vain ysiin asti.

Ostosten esikatselu

Veronpalautuksen kunniaksi tuli poikettua Anttilassa -eikä mitkään pikku ostoksia tullut tehtyä. -Niistä kuitenkin enempi sitten omissa blogauksissaan.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Hiuskarvamurhaaja. Las Vegasia piinaa omituinen hiippari, joka leikkaa nuorilta naisilta näiden huomaamatta hiuksia. Pian parturoinnit muuttuvat karmiviksi murhiksi, ja uhrit löytyvät rikospaikoilta 70-luvun vaatteisiin puettuina. Amerikkalainen rikossarja, jossa seurataan Las Vegasin poliisin rikospaikkatutkijoiden toimintaa. 

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...