tiistai 5. helmikuuta 2013

Ostosten esikatselu

 Huh-huh -nyt on taas esiteltävää. -Ylimmässä kuvassa on eiliset ostokset -joita en jaksanut eilen esitellä kun meni liikenteessä niin myöhään ja kotiin päästyäni halusin jo ennemmin kattoa yhden ostamistani leffoista kuin blogata niistä.
 Tänäänkin tuli sitten hieman osteltua. -Tollanen pino tuli tehtyä. -Noista muista sitten erikseen omissa blogauksissaan..., mutta tuosta lehdestä oikeassa yläkulmassa voin sanoa jotain jo tässä. -Eli uusin Mad-lehti tuli ostettua ja oli sen arvoinenkin -sillä numero sisältää hauskan -The Dark Knight Rises -parodian.
Postissakin tuli tänään jotain kivaa ja siitä kerkesinkin mainita jotain MatoApinan blogissa. -Mutta en mitään olennaista vaan siitä kuullaan sitten lisää täällä omassa blogissani erillisessä blogauksessa. -Mutta vasta huomenna. -Tänään jaksaminen riitti vain tähän esikatselu blogaukseen. -Tämän jälkeen haluan kyllä kattoa jonkun noista leffoista. -Sen minkä tuli katsottua -selviää sitten huomisissa esittelyissä.

C.S.I.: Miami

Mitäs illan CSI Miamissa olisi tänään luvassa...?
...
Äitikulta. Perheenäiti tapetaan 20-vuotishääpäiväjuhlien päätteeksi. Kulissien takana kaikki ei olekaan niin onnellista kuin miltä näyttää. Delko jatkaa todistevarkauden selvittämistä kohtalokkain seurauksin. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...