torstai 24. marraskuuta 2022

Tännekin -"askel lähemmäksi" -turhakeblogaus

Jees - MatoApinan blogissakin olen monta kertaa blogannut näitä turhakeblogauksia jotka vievät askeleen lähemmäksi tiettyä blogausten määrää - joten pistetäänpä tännekin yksi sellainen. Nimittäin pikkuhiljaa aletaan lähestyä 200 blogausta ja tällä blogauksella päästään tosiaan askel lähemmäksi tämän ollessa 195. blogaus. 

Salatut elämät

Nyt pistän sitten Telsu.fi logon tähän näin kun ei muuta kuvaa ole tarjolla. Yleensä sielä on still kuvia illan jaksosta..., mutta nyt sielä on tyrkyllä samoja kuvia mitä olen jo käyttänyt. Enkä jaksa ruveta etsimään muualta jaksoon liittyviä kuvia. Mutta mennäänpä itse jaksoon sitten.

 ...

Jakso 4315: Kroppakaupalla 

Mihinkäs sitä jäätiinkään eilen - ainiin - poliisiksi tekeytyneen palkkatappajan kohtaamiseen telkien takana istuvan konnan kanssa. Ja sehän ei päättynyt hyvin tälle konnalle nimittäin hänet löydettiin hirttäytyneenä sellistään. Tapaus kirjattiin itsemurhaksi ja siirryttiin seuraaviin keisseihin. Mitäs muuta jännää tapahtui. No Nella-hahmo päätti antaa pettäjä Kristian-hahmolle toisen mahdollisuuden ja sitten oli vielä sitä rauhoittavat lääkkeet sekoilua mihin en nyt jaksa paneutua sen enempää. Tässä tuli muutenkin jo ihan riittävästi tekstiä.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...