maanantai 15. joulukuuta 2008

Anttilasta ilmaiseksi The Dark Knight vuoden 2009 kalenteri

Kandee ottaa mikäli asioi joskus Anttilassa -varmaan löytyy muualtakin, mutta minä löysin Anttilasta sielä asioidessani: -ilmainen The Dark Knight aiheinen ensi vuoden seinäkalenteri. -Oheinen kuva kalenterista on pieni, mutta niin on itse kalenterikin. -Tismalleen CD-levyn kotelon kokoinen -ikään kuin olisi leffan soundtrackin kansilehdykkä.

Salatuissa tänään... Okkeijdå :/...:ashamed:...:p...:D...

Ohhoh. -Taas Salkkaritmuistutus. No kun piti taas olla kuva Telkku.comin sepitysten ohessa, niin PAkKOhan se sitten oli hyödyntää. -Joops, mutta mitäs illan jaksossa?
...

Osa 1661. Lasse laittaa sotilasjuntan pystyyn.
...

Että sellasta taas kerran luvassa. -Okeijdå..

Exän lahjat hankittu

Vaikkei nyt ollakkaan enää yhdessä, nii silti kavereita ollaan ja haluan muistaa häntä näin kaverina kivoilla lahjoilla -ja kun satun sattumalta tietämään mikä on hänelle mieleen, niin nyt ne on sitten hankittuna, mutta ei valitettavasti vielä paketoituna. -Tai toinen oli, mutta kun yritin änkeä samaan lahjakotelon toisenkin, niin menikös se kotelo sitten rikki. -Ei tässä hätää, mutta kyllä se kuitenkin vitutti hieman ku piti mennä rikki. Olis kyllä muuten varmaan mennykki, mutten osannut sitten laittaa ruhjomatta.

DVD uutuus: House of Flying Daggers

House of Flying Daggers

Aasiakokoelma laajeni taas yhdellä kun Anttilasta tuli poimittua upea 2. levyn julkaisu elokuvasta -Lentävien tikarien talo. -Kahden levyn julkaisu tuli tosin yllätyksenä sillä leffan kannessa ei ole mitään mainintaa, että se olisi kahden levyn julkaisu -eikä takakannessakaan ole mitään mainintaa -edes extroista. Ja enkä nyt pahemmin ottanut huomioon kotelon raskautta josta myös huomaa että leffa on kahden levyn julkaisu, että se painaa hieman enemmän kuin yhden levyn julkaisu. -Mutta sinne pamahti upea leffa, suoraan myöskin TOD LOiSTavan Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme viereen.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...