perjantai 6. kesäkuuta 2008

DVD uutuudet: Bruce / Evan Almighty

Bruce / Evan Almighty

Tänään tuli Anttilasta poimittua mukaan molemmat leffat -Bruce taivaanlahja että Evan taivaanlahja. -Näin viikonlopun kunniaksi kun eka työviikko on nyt takana. -Tässä olivatkin kaikki DVD uutuudet. Aika läjä taas vaihteeksi.

DVD uutuus: Be Cool

Be Cool

Tämä leffa löytyi yllätys paikasta. Masalasta, K-Marketista kauppareissulla hintaan 6,99. -No olihan se PAkKO sitten ostaa, varsinkin kun oli vielä 2. levyn julkaisu. -Eikös Matskultakin löydy tämä kokoelmistaan? -Taisi löytyä, mutta Tontsalta taas ei muistaakseni. -Joten eiköhän listaa varten myös Tontsalle tämä mainio -kerrassaan erinomaisen hyvä pätkä.

DVD uutuus: AVPR: Aliens vs Predator -Requiem

AVPR: Aliens vs Predator -Requiem

No nyt on kokoelma täydellinen. -Kaikki neljä Alien leffaa, molemmat Predatorit sekä molemmat Alien vs Predator leffat. -Nyt sitten putki päälle aloittaen eka kaikista Alien-leffoista, siirtyen Predatoreihin, päättäen putken upeisiin yhdistelmäleffoihin. -No ehkä ei ihan sellaista putkea, mutta ainakin molemmat AVP:t voisi joskus putkeen katsoa. -Tästä jatko-osasta mainittakoon vielä, että on muuten upea 2. levyn julkaisu.

DVD uutuus: E.T. -The Extra Terrestrial

E.T. -The Extra Terrestrial

Vihdoin ja viimein se tuli hankittua -Steven Spielbergin E.T. -The Extra Terrestrial. -Klassikkojen klassikko enkä ikinä vielä nähnyt. -Jo on kumma. Mutta nyt se on mahdollista nähdä oikein jopa suomeksi puhuttuna. -Mutta onneksi on se originaali vaihtoehto mukana. -Muutoin olisi kyllä jäänyt leffa ostamatta.

DVD uutuus: Dreamgirls

Dreamgirls

Eddie Murphy nähdään myös Oscarehdokas sivuosassaan elokuvassa Dreamgirls, joka myös pääsi mukaan matkaan. -Suosin kuitenkin Murphyn komedioita, mutta Murphy-kokoelmiin kyllä kelpaa.

DVD uutuus: Eddie Murphy Raw

Eddie Murphy Raw

Viime sunnuntaina tuli Anttilasta poimittua monenmoista leffaa mukaan, mm. tämä Eddie Murphy-pätkä. Mainio lisä Murphy-kokoelmaani. -Sinne tuli myös eräs toinen tulokas, mutta siitä oma blogauksensa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...