keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Salatut elämät

Jakso 4359: Hakuna vapaana.

Mitäs jännää tämän päiväisessä jaksossa tapahtui? No ainakin juuri vankilasta ehdonalaiseen päässyt Elina-hahmo havaitsi poikansa Toivon harhailemassa rappukäytävässä ja jakso päättyi siihen kun Noel-hahmo saapui paikalle ja näki pojan Elina-hahmon sylissä. Huomenna sitten selviää miten hän suhtautuu asiaan. 

Päivän juoma: Örwel?

Tuli poikettua Sörnäisten Hel Yorkissa yhdellä ja otin tollasen Paloaseman Panimon Örwel? oluen. 
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kolme tarraa joista eka on -"For the Can" - tarra joka on 24. laatuaan. 
Toinen tarra on -"Wheel of Styles" -joka on 13. laatuaan. 
Ja kolmas tarra on -"Never Finnished!" -joka on 26. laatuaan. 

DVD uutuus: Overboard

Overboard

Kolme leffaa 10€ laarista ei löytynyt kolmatta kiinnostavaa Blu-Ray leffaa joten piti sitten ottaa yksi DVD-leffa samasta laarista ja se on tämä kasarikomedian uusintafilmatisointi.

Blu-Ray uutuus:Terminal

Terminal 

Kolme leffaa 10€ laarin toinen Blu-Ray löytö on tämä trilkerielokuva - Terminal. Uusi Mike Myers leffa kokoelmiin.

Blu-Ray uutuus: Army of One

Army of One

Toinen Blu-Ray hankinta lähti 3 leffaa 10€ laarista - Nicolas Cagen tähdittämä komedia Army of One. Tämän voisi pistää katselulistalle seuraavaksi Gloryn jälkeen.
 

Blu-Ray uutuus: Glory

Glory

Filmihullusta lähti mukaan tämä kovilla näyttelijöillä ladattu historiaelokuva - Glory. Tämä voisikin olla illan leffa tänään sillä en ole tätä vielä aikaisemmin nähnytkään.
 

Ostosten esikatselu

Tuli poikettua Filmihullussa ja mukaan lähti kolme Blu-Ray leffaa ja yksi DVD. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...