lauantai 6. maaliskuuta 2010

I Love You Phillip Morrison arvostelut

I Love You Phillip Morris

Ohjaus: Glenn Ficarra ja John Requa
Pääosissa: Jim Carrey, Ewan McGregor, Redrigo Santoro ja Leslie Mann
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/Ranska
Genre: Draama/komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 102 min
Arvosana: :)

Steven Russell (Carrey) elää kaksoiselmämää -hänellä on kaunis vaimo (Mann) ja poika -ja hyvä palkkainen työ. -Mutta hyväpalkkainen työ on vain huijausta -peitteenä Stevenin todellisesta menosta. Steven on nimittäin oikeasti homo ja haluaa pitää sen salassa vaimoltaan. -Kunnes yksi auto-onnettomuus muuttaa kaiken ja Steven on enemmän tietoinen homoudestaan kuin aikaisemmin ja haluaa kaikkien sen tietävän. -Tämän valheen paljastuttua -paljastuu myös muut Stevenin huijaukset joiden johdosta hän joutuu vankilaan. Vankilassa hän ihastuu ensi silmäyksellä vankiin nimeltä Phillip Morris (McGregor). Vaikka he ovat eri selleissä -Steven taitavana huijarina onnistuu huijaamaan heille yhteiset sellit. Hän jopa onnistuu hujaamaan itsensä vapaaksi ja täten myös Phillipin -jotta voisivat aloittaa yhteiselon vankilan ulkopuolella. -Mutta Stevenistä ei tiedä milloin hän huijaa ja milloin on tosissaan -ja siitäkös kasaantuu ongelmia jotka johtavat takaisin telkien taakse.

Traileri antoi ymmärtää että olisi ollut luvassa jotain perinteistä Jim Carreyn pelleilyä..., mutta aika vähäisiksi jäi ilveilyt sun muut -ja enemmän oli kyllä draama kuin hupaisa komedia. -Kyllä välillä sai pikkasen hymähdellä..., mutta kyllä aika paljon tuli nukahdeltuakin. -Kyllä se on (:)) hymiö annettava -eli vielä ihan hyvä..., mutta ei kuitenkaan erittäin hyvä mikä nostaisi pisteet (:D) -hymiöön. -Kyllä odotin Carreylta pikkasen sitä naamanvääntelyä. -Täysin pettymys ei kuitenkaan ollut joten mahiksia DVD:lle on kyllä..., mutta vasta tarjousleffana.

Leffaan tänään: I Love You Phillip Morris

Illalla voisi mennä leffaan -ja tottahan toki se Jim Carreyn uusin on mentävä..., joten se kans sit mennään.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...