torstai 21. toukokuuta 2009

Nyt on parempi

Kuten otsikossakin jo lukee -nyt on parempi. -TOD parempi. Pidä nyt mennä raiskaamaan onnistunutta kuvaa taustala sun muulla shitillä. -Tollanen sen olla pitää.

Hioin hieman piirrustustaitojani ja...

Tuli sitten tuherrettua tollanen kuva. -Aloitin piirtämisen tuosta juoksevasta hemmosta ja innostuin sitten piirtämään lisää hahmon onnistuttua melko hyvin. -Olisi melkein pitänyt lopettaa piirtäminen vielä kun kuva oli parhaimmillaan, mutta innostus sai piirtämään enemmän. -Kuvan räjähdystä ei alunperin pitänyt piirtää, mutta olin sitä ennen piirtänyt siihen ukkelin, joka sitten epäonnistui ja oli sitten piirrettävä sen päälle, ja täten sitten piirsin ison räjähdyksen. -Mutta parhaiten kuvassa on onnistunut tuo juokseva hahmo, johon melkein olisi pitänyt jättää.

Uusi galtsukuva -oletus sellainen

Tyylikkäästi rajasin kuvasta pois kainalokarvat. -Nyt kuva on kelvollinen pistää esille...

... -galleriaan, minne se päätyi uudeksi oletuskuvaksi. Ja perjantaina, eli huomenna sitten MatoApina tiimin kanssa hutkimaan uudella upialla mailalla -ou yeah..!!!

Uusi galtsukuva

MatoApinan blogiin päivän kuvaksi ja galtsuun uudeksi kuvaksi -ei kuitenkaan oletuskuvaksi -pysyttelen vielä nykyisessä, tai jos tulee otettua joku makee kuva joka kelpaa oletuskuvaksi. Tämä ei nyt oikein kelpaa -ainakaan minun mielestäni. -No, MEGAleffaillan aikana tulee kyllä niitä kuvia otettua, joteneiköhän joku sitten niistä päädy uudeksi oletuskuvaksi..?

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...