tiistai 6. toukokuuta 2008

2x CSI: Miami

(C.S.I. Miami)

Kadoksissa. Siltaan törmänneestä huvijahdista löytyy kuolleen miehen ruumis, ja tutkimukset johdattavat C.S.I:n kidnapatun pikkupojan jäljille. - Sarjan uusintakierros jatkuu 3. tuotantokauden jaksoin.
...

Silminnäkijä. Nuori nainen ammutaan miamilaisella merenrantahuvilalla pidetyissä juhlissa. Silminnäkijöiden joukossa on uhrin 10-vuotias poika, joka joutuu häikäilemättömän rikollisen tappolistalle.
...

Aika tutuilta kuulostaa. -Varsinkin jälkimmäinen. Boxia vaan hankkimaan sitten kun Vegasin CSI:t on kerätty. -Ainakin vielä 6. kausi, 7. kautta vielä odotellessa , että edes tulee myyntiin.

DVD uutuudet: Resident Evil & RE: -Apocalypse

Resident Evil & RE: -Apocalypse

Ykkösleffa pamahti R-Kioskilta mukaan, kun olin sielä hoitamassa "bussineksiä" :whistle:...B)...:saint:.. tyttöystävälle, niin siinä samalla tuli poimittua sitten mukaan se -kun kerran löytyi sieltä. -RE: -Apocalypse tuli taasen poimittua mukaan Kampin Anttilasta, jossa tuli poikettua ennen kauppareissua Lidliin ruokaa ostamaan. -Nyt vielä kolmosta odottelemaan tarjousleffaksi niin sitten on kokoelma hieno. -Nyt on muuten listaa varten ainakin minulla ja Matskulla nämä leffat. -Tontsa ei ole tainnut vielä keretä hankkia leffoja kokoelmiinsa, eli hän sitten varmaan hankkii sen Resident Evil trilogiaboxin, mikä minunkin periaatteessa olisi kannattanut, mutta minulle kelpaa yksittäisinäkin.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...