tiistai 6. tammikuuta 2009

C.S.I.-ja C.S.I: New York

Tänään tulee sekä Vegasin CSI, että New Yorkin CSI -tässä Vegasin tapahtumat, olkaa hyvät...
...

Viikon villi länsi. Lady Heather vaikeuttaa Grissomin työtä jouduttuaan sadistisen murhayrityksen uhriksi.
...

Tutun oloinen jakso -olen tainnut nähdä. Entäpä sitten New Yorkin tapahtumat..?
...

Kallis kosinta. CSI tutkii Brooklynin sillalta löytynyttä miehen ruumista ainoana johtolankanaan Manhattanilta loistava kosinta. - 3. tuotantokauden uusintakierros alkaa.
...

Voi olla että olen nähnyt, mutta juuri nyt ei kerro mitään jakson sepitykset.

DVD uutuus: Don't Say a Word

Don't Say a Word

Samalla kun tuli ostettua Douglasin Sentinel-leffa takaisin -tuli myös hankittua toinen mainio Michael Douglas trilleri, nimittäin -Don't Say a Word -Älä sano sanaakaan, toisessa pääosassa mm. leffassa Sin City nähty Britanny Murphy. -Teattereissa tuli viimeksi tämä leffa nähtyä ja se ilmestyi 2001, eli siitä on jo jonkisen aikaa.

DVD uudelleenhankinta: The Sentinel

The Sentinel

Toden totta, tämä on DVD uudelleenhankinta sillä leffa joskus jo löytyi kokoelmistani, mutta katosi sitten mystisesti. -Muistan, että se viimeksi kiersi molemmat MatoApinan tiimiläiset (Matsku & Tontsa), mutta he molemmat vakuuttivat palauttaneensa leffan. -Eikä nyt tullut muutakaan kaveria mieleen kelle olisin leffan myöhemmin lainannut. Olen julistanut sen jo ajat sitten hävinneeksi, mutta nyt sitten vasta tuli ostettua se takaisin. -Ehkä nyt en sitten jaksanut enää pihtailla sen kanssa. Leffa oli kuitenkin suhtkoht hyvä että halusin sen takaisin ja nyt se sitten tuli hankittua.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...