keskiviikko 3. joulukuuta 2008

C.S.I.

Hirtetyn arvoitus. Grissom tutkii outoa murhaa, jossa hirtetty mies näyttää naiselta.
...
Poikkeuksellisesti CSI:n kohdalla ei ollut oheista valokuvaa Telkku.comin ohjelmasepityksissä joten tyydyn tälläkertaa ohessa olleeseen "punainen X Ei kuvaa saatavilla"-kuvaan. -Ei jaksa Googlettaa nyt. -Mutta mitä itse jaksoon niin kyllä mielenkiintoiselta kuulostaa. Odotan innolla.

DVD uutuus: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Että pitikin poiketa kotimatkalla vanhempien luota omaan kotiin Sörnäisten Filmtownissa. Sielä piti sitten huomata että kolmas Muumio-elokuva oli tullut vuokraan ja täten myös myyntiin -varmistin vielä vuokraamon neidiltä ja kyllä näin oli. Eli eikös sit heti pitänyt suunnata lähimpään Anttilaan, joka on Kaisaniemessä Kodin 1 Anttila ja sieltä sitten tuli poimittua mukaan tämä TOD LOiSTavuus. -Tai no ei nyt ykköseen verrattuna mitään -eikä nyt ehkä kakkoseenkaan, mutta ylipäänsä kolmanneksi muumioseikkailuksi yllättävän hyvä vai sanoisinko jopa TOD hyvä. -Sama hauska meininki jatkuu. Putki pitää kyllä joku päivä tehdä. -Mutta huomenna kyllä katon ton muuten vain erikseen -putki sitten paremmalla ajalla ja siihen asti en malta odottaa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...