maanantai 27. huhtikuuta 2009

Internet Explorer näyttää hymiöt...


Menin blogiin Internet Explorer selaimesta ja sielä näkyi hymiöt, jotka mystisesti -ainakin minun koneellani, jostain syystä ei Tontsan koneella -vain katosivat, kuten eilen jo valittelin. -Mikä ihmeen kusahdus mahtaa olla..? Siis nähtävästi vain mun koneen Firefoxilla kusee vanha Tilt -en kyllä muista tehneeni mitään, mikä aiheuttaisi moisen kusahtelun. Vielä sunnuntaina kaikki oli ihan OK, mutta kun kirjoittelin silloin käydyn leffan arvostelua ja kopioin blogini hymiöarvosanoista hymiöt siihen -sain kopioitua toisen, mutta seuraavan kohdalla tuli se kusahdus enkä tajua mitä tein. -Ihan normaalisti vain kopioin hymiöt. -Joku pongahduslauta tuli toista hymiötä kopioidessa, mutta painoin (x) painiketta heti. -Aika outoa. -Mutta ihan turhaan pistin hymiöt uusiks -Tontsan tietsikalla näkyi sekä alkuperäiset hymiöt että uudet korjaamani kirjoitetut hymiöt.

Legally Blonde(S) <---WTF...??

Mitä h3lvettiä..?? -Blondin kostokin menty sit raiskaamaan jollain -suoraan DVD:lle, eri näyttelijöillä halpisversiolla. Siis voi luoja mitä rahastus pa5kaa. -Minun reaktioni on vasta pientä ininää. Lukekaapa Tontsan mielipide leffasta MatoApinan blogista. -Sellaista sanailua, että jopa South Parkin dialogit ihan kalpenee sen rinnalla. -Kuitenkin tulee joku Legally Blonde trilogia boxi ja ostan sen heti. -No ykkönen ja kakkonen oli kyllä sen verran hauskoja -varsinkin ykkönen, että kyllä sitten boksi kelpaa kolmosen matkustaessa kahden edeltäjänsä varjossa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...