perjantai 16. syyskuuta 2011

Pari uutta galtsukuvaa -toinen uusi oletus

 Tulipa pitkästä aikaan lisättyä uusia kuvia galleriaan sekä Facebookiin. -Yllä oleva kuva meni galtsussa uudeksi oletuskuvaksi -ja...
...-alempi kuva Facebookin uudeksi profiilikuvaksi. -Aikamoinen möhkäle. -Voipi olla että tosta riittää ruokaa huomisellekin -ehkä jopa ylihuomiselle. -Hakaniemen kauppahallista kävin tuon poimimassa.

MAD #511 + MAD Harry Potter Special


Edellinen numero tuli ostettua lentoasemalla Ameriikan reissulla lentokoneluettavaksi -ja kyllä oli ostamisen arvoinen numero. -Samaten vaikuttaa tämä uusin numero varsin houkuttelevalta ostaa. -Suomalainen Angry Birds peli päässyt oikein kunnolla pilan aiheeksi hauskassa kansikuvassa. -TOD aijon ostaa tämän numeron.
Mitäs..., tänään tuli käytyä Stockalla ja lehtiosastolla huomasin että sinne oli ilmestynyt tollanen Harry Potter special numero missä kaikki Harry Potter leffaparodiat -ja paljon muuta Potter pilailua. -Pienen selailun jälkeen oli todettava että kyllä se on poimittava mukaan -ja niinhän mä kans sitten teinkin. -Hjoops..., mutta TOD innolla odotan tota yllä esiteltyä uutta numeroa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...