keskiviikko 26. tammikuuta 2011

DVD uutuus: Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife

Päätinpä sitten rysäyttää kaksi uutuusleffaa yhdellä ostamalla. Nimittäin neljäs Resident Evil leffa -RE: Afterlife -lähti myös mukaan matkaan. -Eipä tarvinnut paljoa mietiskellä ostaakko vai ei. -Se oli pommin varma ostos heti osuttua silmiin. -Kuten oli myös edellä esitelty toiminta/-western -Jonah Hex.

DVD uutuus: Jonah Hex

Jonah Hex

Anttilasta lähti mukaan vaihteeksi uutuusleffahyllystä ennennäkemätön DC-sarjakuvaan perustuva toiminta/-western -Jonah Hex -pääosissa Josh Brolin, Transformers tähti -Megan Fox ja piakoin kolmannessa Transformers leffassa näkyvä -John Malkovich. -Trailerin perusteella ainakin näytti hemmetin lupaavalta toimintarymistelyltä.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli taas pyrähdettyä ja tehtyä ihan kivat löydöt. -Eipä muuta kuin esittelemään heti seuraavaksi. -Tuttuun tapaan -erikseen omissa blogauksissaan.

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Liikematkalla oleva mies tapetaan taitavasti GPS:n avulla. Vaarallisella hakkerilla on kuitenkin lisää kohteita, joten Macin tiimille tulee kiire. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...