torstai 4. tammikuuta 2007

Tänään telkusta: Alien -Kahdeksas matkustaja

Avaruuskauhuelokuvien klassikko, jo kolme jatko-osaa tuottanut elokuva, jossa sanoin kuvaamaton hirviö vainoaa avaruusaluksen seitsemää matkustajaa. Ohjaaja: Ridley Scott, USA, 1979. (112'). Pääosissa: Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm, Yaphet Kotto, Bolaji Badejo. -Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

...

Jää nyt kuitenkin katsomatta. Onhan minulla kuitenkin koko sarja DVD:nä kuten jo edellisessä blogauksessa sanoin.

AVP -Alien vs Predatorin ostin kokoelmiin


No niin. Nyt sekin tuli sit hankittua kokoelmiin (uudestaan, nyt vain DVD:nä). AVP -Alien vs Predator. Nyt minulla on kaikki neljä Alien leffaa, molemmat Predator elokuvat, ja nyt vihdoinkin kokoelman kruunaa molemmista leffoista yhdistetty AVP -Alien vs Predator. Joku pitkä lomapäivä pitää sit katsoa koko komeus putkeen.

...

TOD upeaa.

Huomen vois mennä katsomaan Rocky Balboa leffaa

Huomenna tulee ensi-iltaan Stallonen ohjaama kuudes Rocky leffa -Rocky Balboa =). Vois tiedustella jo tänään eräältä kaverilta käykö sille huomen illalla.

Pitäis khyl katsoa uusiks tuoreeseen muistiin vanhat Rocky leffat.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...