maanantai 18. huhtikuuta 2011

DVD uutuus: Psycho

Psycho

Kolmantena leffana Anttilan kolme leffaa kympillä hyllystä lähti Alfred Hitchcockin klassikkotrillerin uusintafilmatisointi -Psycho -vuodelta 1998. -Tuolloin '98 tuli käytä kattomassa tämä teattereissa parin kaverin kanssa joista toinen on nykyinen MatoApina tiimiläinen -nimittäin Tontsa84.

DVD uutuudet: Pähkähullu professori 1-ja 2

 Pähkähullu professori

Anttilan kaksi leffaa kympillä laarista lähti mukaan tämä myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista löytyvä Eddie Murphy komedia -Pähkähullu professori -ja sen jatko-osa...
Pähkähullu professori 2 -Klumpit

Tämä -kuten edeltäjänsäkin -löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Siitä onkin aikaa kummankin leffan näkemisestä. -Peräkkäin katsomista voipi siis joku kerta harkita.

Ostosten esikatselu

Kuten uusimman Mad lehden esittelyissä tuli luvattua -edellinen numero tuli poimittua mukaan Akateemisesta kirjakaupasta. -Jotta se ei jäänyt ainoaksi ostokseksi oli taas poikettava Anttilassa. -Ja sielä tehdyt ostokset esitellään sitten tuttuun tapaan erillisissä blogauksissa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...