tiistai 4. joulukuuta 2012

Netlogiin kans

Vaikka en Netlogia pahemmin edes käytä niin olihan tuo Expendables kuva laitettava myös sinne uudeksi profiilikuvaksi. -Jee jee.

Uusi galleria oletuskuva

Facebookissa tää on jo uusi profiilikuva..., mutta olihan tää pistettävä kans sinne IRC-galleriaan uudeksi oletuskuvaksi. -Pitäisiköhän vielä... -Hetkinen -selviää pian.

DVD uutuus: The Expendables 2

The Expendables 2

F*CK YEAAAaaaaH 8)...:saint:...=)...:)...!!!!!1111 -Tänään tuli Anttilasta poimittua mukaan viimeksi teattereissa peräti kaksikin kertaa nähty TOD LOiSTavuus -eli toimintaleffojen ykkönen -The Expendables 2. -Nyt on sitten molemmat mahtavuudet kokoelmissa ja voin viimein kattoa molemmat peräkanaan putkeen. -Toki eka katon aluksi pelkän kakkosen..., mutta varmaan aika lähi päivinä tulen kattomaan molemmat putkeen.

Ostosten esikatselu

Tänään tuli kaupunkireissulla käytyä tekemässä sellanen siideritesti josta sai sitten mukaan valitsemansa tuotteen. -Ite tuli otettua tollanen Elida merkkinen shampoo pullo. -Kätevää kun muutenkin olin uuden shampoon tarpeessa. -Sainpahan nyt ilmaiseksi. -Sidukkatestin jälkeen tuli poikettua Anttilassa..., mutta sieltä lähteneestä ostoksesta sitten enempi omassa blogauksessaan.

C.S.I.: Miami

 Mitäs tämän iltaisessa CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Joka miekkaan tarttuu. Japanilainen mafia surmaa raa'asti viattoman oloisen opettajan. Amerikkalainen poliisisarja Miamin rikospaikkatutkijoista.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...