maanantai 8. joulukuuta 2014

Uusi galleria + Facebook profiilikuva

Pistinpä galleriaan uuden kuvan missä poseeraan vanhemmiltani saamani tuliaisen kanssa. -Sain nimittäin tollasen kätevän selfietikun -toiselta nimeltä Monopod. -Tämä kuva on tosin äidin ottama hänen omalla kamerallaan..., mutta olen jo kerennyt leikkiä hienolla tuliaisellani kotonani. -Kapistuksesta tulee olemaan enemmän iloa tulevilla ulkomaan reissuilla. -Kuva on myös uusi profiilikuva Facebookissa.

DVD uutuus: Jersey Girl

Jersey Girl

Viimeinen serkulta saatu leffa on tämä ennennäkemätön romanttinen komedia -Jersey Girl -joka voipi sitten ehkä-en tiedä -olla toinen huomisen illan leffa. -Saa nähdä.

DVD uutuus: Spanglish

Spanglish

Serkulta sain tämän ennennäkemättömän Adam Sandler komedian -Spanglish - käännöskukkasia. -Voisi olla vaikkapa huomisen illan leffa.

DVD uutuus: Rakkauden koukussa

Rakkauden koukussa

Serkulta sain kokoelmiini tämän ennennäkemättömän romanttisen komedian -Rakkauden koukussa. -Saa odottaa katsotuksi tulemistaan rauhassa.

DVD uutuus: Johnny Mnemonic

Johnny Mnemonic

Serkulta sain tämän ennennäkemättömän sci-fi-leffan -Johnny Mnemonic -joka voisi olla illan toinen leffa tänään. -Säästän sen Starsky ja Hutchin jälkeen katsottavaksi.

DVD uutuus: Unelmien resepti

Unelmien resepti

Tämä serkulta saatu leffa oli vielä suojamuoveissaan avaamattomana. -Mahtanut serkku ostaa vain kokoelmiinsa..., mutta antanut vain lojua koskemattomana. -No nyt on suojamuovit poistettu ja leffa odottaa hyllyssä katsomistaan.

DVD uutuus: Starsky & Hutch

Starsky and Hutch

Serkulta sain myös tämän hupaisan poliisikomedian -Starsky and Hutch -joka onkin sopiva illan leffa. -Tämänkin näin Meren raivon tavoin viimeksi VHS versiona.

DVD uutuus: Wolfgang Petersen Collection

Serkulta sain tämän kolmen leffan ohjaaja Wolfgang Petersen kokoelma boksin joka valitettavasti sisälsi yhden leffan joka löytyy kokoelmistani jo entuudestaan -nimittäin Troja. -Meren raivoa olen kuitenkin toivonut saavani kokoelmiin ja se oli kiva katsoa pitkästä aikaan uudestaan. -Viimeksi näin elokuvan VHS versiona. -Tuntematon uhka oli leffoista aluksi ennennäkemätön..., mutta nyt sekin on nähty ja oli kyllä hyvä leffa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...