torstai 16. heinäkuuta 2009

Huomenna leffaan: Harry Potter and the Half-Blood Prince

Huomenna sitten kaveriporukalla katsomaan uusinta Happy Potteria, joka kulkee nimellä "Half-Blood Prince". -Normaalisti tämän blogauksen kuuluisi tulla samana päivänä kuin mennään itse leffaan, eli tässä tapauksessa huomenna -ja otsikolla "Leffaan tänään".., mutta huominen näytös on sen verran aikaseen, etten ole heräämässä niin aikaseen, että kerkiäisin vielä blogaistä tämän ennen lähtöä. -Jotenka blogaan tän sit nyt. -Tunnisteisiin tulee kuitenkin merkintä "leffaan tänään" -kuuluuhan tämä kuitenkin niihin blogauksiin.

Tänään tuli jo lunastettua oma lippu huomiseen näytökseen. -Kaveri, joka varasi liput -antoi varausnumerot -tosiaan -"varausnumerot" sillä tulijoita on useampi ja täten varauksiakin piti tehdä kaksi -joista ite sitten lunastin sen yhden. -Siinä oli tehty siten, että yhdellä varauksella oli varattu kuusi lippua -ja toisella yksi, joka oli se minkä minä siis lunastin.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...