maanantai 14. marraskuuta 2011

DVD uutuus: Vaarallinen McCoy

Vaarallinen McCoy

Anttilasta lähti myös tämä ennennäkemätön -nyt tosin jo nähty ysäri toimintaleffa -Vaarallinen McCoy -jonka kansikuva on kyllä kaukana leffan laadusta. -Kim Basinger ei TOD ampunut kahdella aseella leffassa saati ampunut ollenkaan. -Osoitteli vaan aseella -ja huomatkaa -lausuin sen yksikössä. -Mitään kahta asetta missään vaiheessa pidellyt. -Ja toimintaakaan ei ollut lähes paskaakaan -ja mitä oli niin karseaa sellaista. -Kyllä makee julkaisu meni nyt pettämään pahemman kerran.

DVD uutuus: Biker Boyz

Biker Boyz

Anttilasta lähti viikonloppuna mukaan myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista löytyvä vallan mainio prätkäkaahailuleffa -Biker Boyz. -Tulipa se myös katsottua se tuossa viikonloppuna.

Ostosten esikatselu

Viikonlopun aikana tuli käytyä Anttilassa ja mukaan lähti pari leffaa -jotka esittelen heti seuraavaksi omissa blogauksissaan.

Uusi tietokone, uusi työpöydän taustakuva

Tänään kun sain uuden tietokoneen niin samalla uusiutui työpöydän taustakuva -ja kuten huomaatte myös työpöydän ilme on muuttunut. -Hjoops..., mutta edellinen Raw Deal taustakuva sai nyt väistyä tollasen Collateral Damage kuvan tieltä.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...