maanantai 10. lokakuuta 2011

DVD rästi(t): Kill Bill, Vol 1-ja 2

Kill Bill, Vol 1

Taisiko lähteä peräti samaiselta Anttilakäynniltä kuin Pulp Fiction nämä toiset Tarantinon mainiot elokuvat. -Nämäkin upeudet löytyvät jo entuudestaan VHS-kokoelmista -joten viime näkemisestä onkin aikaa. -Enpä ole vielä kerinnyt korkata DVD versioita.
Kill Bill, Vol 2

Näähän voisi tänään ottaa illan leffoiksi -molemmat putkeen. -Kiitos syysloman -nyt kerkiääkin tehdä näin -eikä tarvitse odottaa seuraavaan viikonloppuun että voisi katsoa putkeen molemmat. -Normi kouluarkipäivänä menisi liian myöhään molempien kanssa. -Tosin voi nytkin mennä..., mutta nyt se ei haittaa.

DVD rästi: Pulp Fiction

Pulp Fiction

Anttilasta lähti yksi kerta tämä Tarantinon huippu hyvä toimintatrilleri -joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Siitä olikin aikaa viime näkemisestä -joten oli ihan kiva katsoa se pitkästä aikaa uudestaan.

DVD rästi: Tequila Sunrise

Tequila Sunrise

Anttilasta lähti tämä kasaritrilleri -joka osoittautui ihan mukiinmeneväksi leffaksi. -Ties kuinka mones leffa herroilta Mel Gibson ja Kurt Russell. -Heidän elokuviaan löytyy jo useampi kokoelmista. -Samoin naispääosa Michelle Pfeifferiltä ihan kiitettävästi on jo kertynyt leffoja kokoelmiin. -Semmottis.

DVD rästi: Armored

Armored

Anttilasta lähti kerran mukaan tämä ihan hyväksi osoittautunut toimintatrilleri. -Mitä huomasinkaan...? -Leffalla on sama mainoslause kuin Hulluilta Päiviltä ostamallani trilleripätkällä 13 -Thirteen. -Siinäkin luki kannessa tuo -"Who will be the last man standin?".. -Näistä kahdesta leffasta ehkä tämä Arnored on hitusen parempi.

MAD #512


Edellinen numero tuli ostettua ja oli kyllä sen arvoinenkin. -Samaa toivon tältä uudelta numerolta. -Kansikuva on ainakin hauska. -Luvassa siis jotain zombie aiheista parodiaa. -Sitten asiasta toiseen -liittyen kuitenkin Mad lehteen. -Nimittäin kuulemani mukaan Madin pitäisi ilmestyä vain neljästi vuodessa -ja tämä on nyt viides plogaamani numero tänä vuonna.
...
EDIT. Eipäs kun 5 niitä on joka vuosi tullut..., mutta tosiaan Akateemisen kirjakaupan myyjältä kuulin että ilmestyisi vain neljästi.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...