torstai 27. elokuuta 2009

DVD uutuus: Scary Movie

Scary Movie

Anttilasta lähti mukaan mainio ensimmäinen osa LOiSTavalle Scary Movie sarjalle. -Nyt vielä leffat 2-ja 3 puuttuvat, niin sitten on kaikki neljä upeaa leffaa. -Neljännen tosiaan sain sarjasta ekana joskus aikoja sitten joululahjaksi.

Ostosten esikatselu

Leffan jälkeen tuli poikettua Anttilassa ja sieltä lähti mukaan kuvassa vasemmalla oleva tuote, joka esitellään heti seuraavaksi.

District 9 arvostelut

District 9

Ohjaus: Neill Blomkamp
Pääosissa: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt ja William Allen Young
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/New Zealand
Genre: Scifi
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 112 min
Arvosana: :D

Valtaisa UFO-alus leijailee Johannesburgin yllä ja avaruusolioita pidetaan eristyksessä ihmisistä alueella 9. -Wikus Van De Merwe (Copley) johtaa tiimiä, jonka tarkoitus on ajaa avaruusoliot pois slummikodeistaan. -Operaation aikana Wikus saa käsiinsä avaruusolioiden valmistamaa kemikaalia jota vahingossa roiskahtaa hänen kasvoileen ikävin seurauksin. -Todella ikävin, sillä aineen vaikutuksesta Wikus muuttuu pikkuhiljaa itse oudoksi avaruusolioksi ja joutuu oman tiiminsä jahtaamaksi. Hän joutuu turvautumaan niiden apuun, joita aluksi niin vimmatusti yritti karkoittaa; -avaruusolioiden.

Siis kerrassaan upea leffa, ellen sanoisi jopa TOD LOiSTava perinteiseen MatoApina tyyliin. -Hauskoja hetkiä riitti, mm. esimerkkinä kun pääsankari ammuskeli avaruusolioiden sähköaseilla ja lössi vaan räjähteli kuin kärpäset kärpäsansaan ikään. -Tehosteet olivat myös kerrassaan fantastisia -plussapisteitä ropisee siis monelta osalta. -Ehdottomasti (:D) hymiön arvoinen ja TOD ansaitsee paikkansa DVD kokoelmissa. -Suosittelen lämpimästi.

Leffaan tänään: -District 9

Tänään tuli MatoApinan Matskun kaa käytyä katsomassa Peter Jacksonin tuottama scifileffa District 9, jonka arvostelut heti seuraavaksi. -Normaalisti tämän blogauksen kuuluisi tulla ennen leffaan menoa, mutta nyt jouduin menemään leffaan suoraan koulusta, missä en tietenkään kerennyt missään vaiheessa blogata tätä aikaisemmin.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...