perjantai 23. maaliskuuta 2007

Päättämiseen ei mennyt kauan

No siihen ei mennyt pitkään minkä leffan valitsin katsoa Arska kokoelmistani. -Meitsihän katsoo James Cameronin ohjaaman toimintapläjäyksen True Lirs -Tosi valheita. Toi on khyl yksii parhaimpia Arska leffoja sit Terminator 2:sen jälkeen. -Jeps jeps.

Leffaan menon voi unohtaa :x...:$...:'(

Joo. Leffaan menon voi tyystin unohtaa. Seuraava näytös alkais ihan kohtapuolin -20.30 ja seuraava sen jälkeen alkais vasta klo 23.00 ja no chanse in hell että olen siihen menossa. -V|tun myöhäseks menee saattannaH. -Olis jääny arvostelut huomiselle ja on se nyt kiva arvostella leffa samana päivänä ku sen on nähny. -Mut huomen sit vois harkita mennä tohon 20.30 näytökseen, tai ehkä jopa aikasempaankin, saa nyt nähdä. -Nyt ei voi sit muuta ku kattoo joku DVD leffa. -Tai jatkaa VHS leffojen uudelleen katsomista. -Ehkä joku Arskan toimintarymistely vois olla nyt hyvä. -Mutta mikä, se selviää seuraavassa blogauksessa.

Voisi mennä leffaan tänään

Nyt kun on taas ihanaa, viikonloppu nii meitsihän vois mennä tänään leffaan. -Ajattelinpa mennä katsomaan sellasen prätkähuristelukomedian ku Wild Hogs. Pari kertaa nähny trailerin ja hauskalta kyllä näytti. -Ja niitä sarjalippuja kun sattuu vielä olemaan niin TOD kannattaa nyt sit mennä. -Säästän tänään myöskin ensi-iltaan tulleen Numero 23:sen jollekkin toiselle päivälle katsottavaksi. -Mutta sekin kullä TOD kiinnostaa. -Jim Carrey ekassa jännitysleffassa vieläpä pahiksen roolissa. Tai niin olen ainakin ymmärtänyt että Carrey on hieman seko kyseisessä leffassa. -Mutta tänään toi Wild Hogs ja arvostelua sit taas luvassa illemmalla.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...