maanantai 15. elokuuta 2011

DVD uutuudet: The Marine 1-ja 2

 The Marine

Kaksi leffaa kympillä laarista lähti vielä tämä toinen varsin laadukas toimintapätkä -myöskin John Cenan tähdittämä -The Marine. -Tätä -ja edellä esiteltyä toista John Cena leffaa 12 Rounds -olen kyllä aikaisemminkin harkinnut ostaa..., mutta jotenkin sain vasta nyt aikaiseksi. -Nyt löytyi intoa enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla.
 
The Marine 2

Tämä jatko-osa lähti taasen sen takia että saisin pyörristettyä ostosten yhteishinnan tasaan 20 euroon. -Kaksi leffaa kympillä -ja tämä lähti vielä hintaan 9,95. -Se olikin ainoa syy tämän lähtöön mukaan matkaan. -Aivan ekana esitelty leffa lähti sitten myöhemmin mukaan. -Palasin Anttilaan ostamaan vielä sen illan leffaksi pizzaa varten. -Aluksi ostin näet vain ne kaksi leffaa kympillä leffat -ja tämän..., mutta Anttilan ulkopuolella juolahti mieleen että tarvitaan hieman laadukkaampi leffa pizzaa varten.

DVD uutuus: 12 Rounds

12 Rounds

Tämä myös viimeksi teattereissa nähty toimintarymistely oli nyt sitten hankittava kokoelmiin -kerran sattui löytymään kaksi leffaa kympillä laarista. -Mikään huippu hyvä leffa ei nimittäin ole kyseessä. -Ei kyllä parhaita Renny Harlinin leffoja. -Vaikka kyllä sentään huonoimmaksi leimatun Kurkunleikkaajien saaren päihittää.

DVD uutuus: I Am Number Four

I Am Number Four

Anttilasta lähti tämä viimeksi teattereissa nähty -varsin hyväksi osoittautunut sci-fi toimintarymistely. -Tämä onkin sopiva leffa illan leffaksi omatekoisen pizzan kanssa.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli pyrähdettyä ja mukaan lähti tollanen pino -jota lähden sitten tässä esittelemään jokaisen erikseen omissa blogauksissaan.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...