torstai 27. toukokuuta 2010

DVD uutuus: Päiväni murmelina

Päiväni murmelina

Ne Ghostbustersista tutut ovat ohjaaja Harold Ramis -ja pääosan Bill Murray -ja leffahan on ennennäkemätön klassikko -Päiväni murmelina -naispääosassa Andie McDowell. Pitkän pihtailun jälkeen se tuli sitten vihdoinkin poimittua kokoelmiin. -Nyt kun näin sen sielä hyllykössä en sitten epäröinyt hetkeäkään.

DVD uutuus: Evoluutio

Evoluutio

Anttilasta lähti mukaan mainio leffa Ghostbusters elokuvien ohjaajalta nimittäin -Evoluutio..., joka löytyy myös VHS-kokoelmista. -Ghostbustersista tuttua löytyy myös toisesta Anttila löydöstäni..., mutta se selvinnee sitten seuraavaksi omassa blogauksessaan.

Ostosten esikatselu

Tuli ostettua huomiselle mökkireissulle vähän grillattavaa; -2 kpl Shanghai kanankoipipaketteja -ja saunajuotavaa; -1,25 l:n Perinne olut pullon. -Ja lisäksi vielä paketti kosteuspyyhkeitä lähti mukaan -saattaa sielä mökillä tulla käyttöön. -Tuli myös poikettua Anttilassa..., mutta sieltä tehdyt ostokset esitellään erikseen.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...