maanantai 28. helmikuuta 2011

DVD uutuus: The Beast -Peto

The Beast -Peto

Lisäksi Anttilasta lähti tämä ennenäkemätön -ja totta puhuen muutenkin aivan tuntematon jännityselokuva -The Beast -Peto. -Leffalla on kaksi innoittajaa mitkä vaikuttivat ostopäätökseen; -1. -Pääosassa on CSI tähti William Petersen -ja 2. -Halpa hinta (5,99).. -Toivottavasti leffa ei petä sillä kestoa sillä on tasan 3 tuntia.

DVD uutuus: Mitäs me spartalaiset

Mitäs me spartalaiset

Kolmas leffa kyseisestä laaristä on aika tosin kehnoksi osoittautunut parodialeffa -Mitäs me spartalaiset. -MatoApina leffailtaan kuitenkin varsin sopiva elokuva. -Meillä on aina ollut tapana katsoa yksi varma laatuleffa -ja yksi surkuleffa. -Tässä surkuleffassa tehdään parodiaa monesta laatuleffasta.

DVD uutuus: Stuck on You

Stuck on You

Samaisesta hyllyköstä lähti myös toinen Farellyn veljesten ohjaama hupailukomedia -Stuck on You -joka puolestaan löytyy myös VHS kokoelmista. -Eipä taida muuten puuttua enää kuin kaksi leffaa niin sitten on ohjaaja veljesten kaikki leffat kokoelmissa. -Keilailuleffa -King Pin -ja Baseball leffa -Fever Pitch -vielä puuttuvat kokoelmista. -Sittenhän on vielä tulossa veljesten uusin leffa -Hall Pass..., mutta siihen on vielä aikaa.

DVD uutuus: Hal ja iso rakkaus

Hal ja iso rakkaus

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti mukaan tämä Farellyn veljesten ohjaama hupailuelokuva. -Telkkarista pari kertaa tullut katsottua tämä komedia..., mutta ensi kertaa omistuksessa. -VHS versiona ei löydy.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli poikettua ja sieltäpä lähti monenmoista kivaa taas mukaan. -Eipä kait sitten muuta kuin erikseen vain kutakin esittelemään.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...