perjantai 10. huhtikuuta 2009

Fast & Furious arvostelut

Fast & Furious

Ohjaus: Justin Lin
Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster ja John Ortiz
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 107 min
Arvosana: =)

Juonisepitys taitaa nyt jäädä väliin kun juonen yksi oleellinen osa on spoileri, enkä nyt halua paljastella mitään. -Eli suoraan vain itse arvosteluihin.

Olisi kyllä tämän pitänyt olla sarjan toinen jatko-osa, sitten vasta 2 Fast 2 Furious ja viimeisenä emäflopahtanut Tokyo Driftaus. -Tää nimittäin yltää ykkösen tasolle kepeästi piesten kakkosen ja varsinkin kolmosen mennen tullen. Upeita stuntteja ja kaahauskohtauksia sekä muutenkin enemmän actionia kuin kolmessa edeltäjässään yhteensä. -Tai ainakin kakkoseen ja kolmoseen verrattuna rutkasti enemmän toimintaa. -Ainoa mikä hitusen pilasi leffaa oli surkeasti toteutettu kaivostunnelikaahausepisodi, josta näki selvästi että oli tietokoneella tehty -kaikki tunnelin romahtelut sun muut. -Paikoin tuli nukahdeltua, mutta se johtui silkasta väsymyksestä kun tuli valvottua edellis yönä myöhään ja nukuttua hieman huonosti. -Leffasta se ei johtunut, että se olisi ollut tylsä. Lähes koko ajan oli vauhti päällä. -Eli ainoa miinus -jonka johdosta (=)) -hymiö -on se huonosti toteutettu kaivoskaahailu. -Muuten kyllä paljolti ykkösen veroinen toimintarymistely. Ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmassa.

Ja taas uusi galleriakuva =).. -Näitähän satelee B)..:saint:...

Galleriaan satelee vaan lisää kuvia, ja miksikäs ei kun kerran omalla kameralla saa räpsittyä. -MatoApinan LOiSTavaan blogiin otin jo pelkästä julisteesta kuvan päivän kuvaksi, mutta piti nyt itsekkin päästä poseeraamaan.
...

EDIT. Sinne pamahti myös Facebookin profiilikuvaksi.

Leffaan tänään: Fast & Furioussia

Tänään sitten uusinta Fast & Furious leffaa katsomaan MatoApinan Matskun kaa. -Tontsa ei...


...-sit jostain syystä innostunut lähtemään mukaan. Hurjapäiden kolmas jatko-osa, Tokyo Drift oli niin huono, että se pilasi Tontsalta innon tähän leffaan, vaikka tässä kuinka olisi alkuperäiset näyttelijät mukana. -No, toivottavasti ei tuota pettymystä, niin voimme sitten kehua ja suositella sitä. -Kuitenki se on sit Tokyo Driftin tasoa, mutta voi se hyvin olla myös ykkösen tasoa. Sentään samat näyttelijät, niin luulis ainakin niin.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...