tiistai 20. helmikuuta 2007

CSI:n jälkeen nuQ

Huomen on tosi aikanen herätys Tallinki risteilylle. -Aijon silt aikasesta herätyksestä huolimatta katsoa illan CSI:n ku kerran blogasin siitä aikaisemmin muistutuksen. -Mutta sit heti sen jälkeen khyl nuQmaan. Tää jää nyt meitsin vikaksi blogaukseksi tänään. -Niin, ja huomen tosiaan en ole pistämässä muistutuksia ja kappaleen sanoituksia enkä illan TV ohjelmia -kuten jo aikaisemmin taisinkin jo mainita. -Pitääkin huomenna pirauttaa proidille ja pyytää ottaa South Park nauhalle.

...

Minun osaltani; hyvää yötä ja MO!

Ghostbusters 1 -ja 2 uusiks inspiraation tuomiseksi

Että sit olis kunnolla intoa piirtää eteenpäin sarjista kyseisistä sankareista. -Ja muutenkin voisi katsoa ne uudestaan. Ovathan ne sentään yksiä LOiSTavimpia leffoja I ever saw.

...

>>>>>>>>>>>>BoxiH koko kauneudessaan <3<<<<<<<<<<<<<<

Tallinki reissu huomenna


Eli huomen ja ylihuomen en ole täällä pistämässä päivän muistutuksia ja kappaleiden sanoja ja illan TV ohjelmia, joten blogi jää nyt teidän käsiin pariksi päiväksi. -Mutta sit perjantaina näkyillään taas.

Illan CSI:ssä tänään


Kuka viimeksi nauraa .... Stand up -koomikon kuolema työpaikallaan tietää Grissomin tiimille ylitöitä.

...

Tutulta kuulostaa, mutta katsotaan silti.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...