tiistai 13. marraskuuta 2012

DVD uutuus: Dream House

 Dream House

Kolmas leffa Anttilasta -ja illan leffa tänään on Daniel Craigin tähdittämä trilleri -Dream House -muissa osissa The Ring leffoista tuttu Naomi Watts ja Muumio-leffoista tuttu Rachel Weisz. -Trailerin perusteella ainakin ihan jännän oloinen leffa. -Sehän jää sitten nähtäväksi.


DVD uutuus: Mystic River

Mystic River

Anttilasta lähti eilen myös tämä Clint Eastwoodin ohjaama trilleri -Mystic River -joka aikoinaan löytyi myös VHS-kokoelmista..., mutta myin sen eteen päin koska taisi osoittautua pieneksi pettymykseksi. -Nyt sitten uusi mahdollisuus DVD:nä.

DVD uutuus: The Resident

The Resident

Anttilasta tuli eilen ostettua tämä Sofi Oksasen Puhdistus elokuvan ohjauksesta vastanneen ohjaaja Antti Jokisen eka Hollywood-filmi -The Resident -ja kyllähän se ihan toimiva trilleri oli kun eilen tuli se katottua. -Pääosissa kaksinkertainen Oscar-voittaja Hilary Swank ja Watchmen leffasta tuttu Jeffrey Dean Morgan. -Mainio lisä trillerikokoelmaan.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli poikettua Anttilassa..., mutta silloin en vielä jaksanut blogaista esittelyjä -joten tänään siis. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään ostokset.

C.S.I.: Miami

Mitäs illan CSI Miamissa tänään olisi luvassa...?
...
Väestönlaskentavirhe. Poliisia pakenevan auton takakontista löytyy tapettu väestönlaskija. Jäljet johtavat asumattomasta talosta löytyvään amfetamiinilaboratorioon. Amerikkalainen poliisisarja.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...