tiistai 25. lokakuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4294: Kristian on tuskajussi.

Kuten oheisesta kuvasta näkee niin Mira-hahmo on palannut vauvoineen takas vankilaan tietämättä että Viola ja Nella-hahmot puolestaan ovat päässeet koevapauteen. Mira-hahmo soittaa Viola-hahmolle vankilasta..., mutta se jäi vielä vähän auki. Viola-hahmolla oli ainakin hämmästynyt ilme kun kuuli Mira-hahmon olevan takas vankilassa. Nyt oli ainakin taas ihan jännä jakso. Innolla odottelen seuraavaa.

Salatut elämät

Jakso 4293: Ehkä joskus vielä nähdään.

Camilla-hahmo lähti kopterilla maailmalle..., Eva-hahmo meinasi jäädä kiinni pettämisestä..., mutta keksikin nokkelan valheen joka upposi. Niin ja Nella -ja Viola-hahmot pääsivät koevapaalle vankilasta ja törmäsivät Kristian-hahmoon. Ja Mira-hahmo nähtiin vauvansa kanssa vankilan edustalla seisoskelemassa..., mutta vielä ei tiedetä meinaako ilmiantaa itsensä vaiko ei. Ja sitten vielä lopuksi että poliisihahmot Laura ja Joanna kävivät Mira-hahmon piilopaikalla..., mutta se oli jo kerinnyt lähteä. Tulipa nyt paljon tekstiä vaikka nyt ei edes ollut mitenkään kummoinen jakso. 
 

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...