lauantai 6. kesäkuuta 2009

DVD uutuudet: Shanghai Noon & Shanghai Knights

Shanghai Noon
ja
Shanghai Knights

Samalla reissulla tuli sitten tehtyä laajennus myös westernhyllyyn, vaikka periaatteessa nämä leffat sopivat paremmin komediahyllyyn, mutta menkööt westernneihin. -Kyseiset leffat löytyvät jo entuudestaan VHS kokoelmista. Ja nehän ovat, Jackie Chanin ja Owen Wilsonin tähdittämät toimintakomediat Shanghai Noon ja Shanghai Knights -TODella upeita elokuvia molemmat.

DVD uutuus: Mortal Kombat

Mortal Kombat

Haluni tämänpäiväisiin ostoksiin lähti siitä, kun järjestelin huoneessani muutaman hyllyn uudelleen tehdäkseni tilaa uudelle genrekokoelmalle. -Nimittäin tietokonepeleihin pohjautuvat elokuvat. Niitäkin on alkanut kasaantumaan ja tänäänkin lähti Kodin1 Anttilasta mukaan yksi sellainen, nimittäin Mortal Kombat, joka perustuu samannimiseen tietokonepeliin. -Voisin joskus toiste listata kaikki muut omistamani tietokonepelifilmatisointini, mutta tänään ei jaksa.

Ostosten esikatselu (Photo Not Available -Taas..!!!)

Taaskin joudun pistämään tällasen kuvattoman -tai vääränlaisen kuvan kera olevan esikatselublogauksen, mutta huomenissa käyn vanhempien kotona käymässä ja otan sitten kameran sieltä lähtiessäni mukaan. -Mutta miksikäs jälleen esikatselublogaus -taasko on tullut osteltua..? -No taas taas, ja tuttuun tapaan esittelen ostokset erikseen seuraavaksi tulevissa blogauksissa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...