keskiviikko 8. tammikuuta 2014

DVD uutuus: The Interpreter

The Interpreter

Ja tässä se on; -viimeksi VHS:ltä nähty -ja sitä ennen teattereissa näkemäni jännityspätkä -The Interpreter. -Enpä muista juuri mitään tästä leffasta -joten tuoreeseen muistiin -ja sitten voi harkita noiden ennennäkemättömien kattomista.

DVD uutuus: Korppi

Korppi

Anttilasta lähti mukaan tämä ennennäkemätön trilleri -Korppi..., mutta sekään eikuitenkaan ole tän illan leffa. -Valitsin jo eilen ostopäivänä mikä on seuraavan päivän -eli tämän päivän illan leffa.

DVD uutuus: The Brave -Soturi

The Brave -Soturi

Anttilasta lähti mukaan myös tämä ennennäkemätön draamaleffa -The Brave -Soturi -josta en kyllä pahemmin ole kuullutkaan. -Eli siinä olisi täydellinen illan leffa..., mutta olin kyllä jo varannut erään toisen. -Joten tää joku toinen ilta sitten.

DVD uutuus: Jack the Giant Slayer

Jack the Giant Slayer

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä teattereissa näkemättä jäänyt fantasiaseikkailu -Jack the Giant Slayer. -Tän vois säästää viikonlopulle seuraavaa Movie Meal kuvaa varten. -Illan leffaksi olin muutenkin jo varannut yhen toisen leffan.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli poikettua Anttilassa ja sieltä lähti mukaan seuraavanlaiset ostokset. -Alla otsikot...
...
  • DVD uutuudet: Jack the Giant Slayer
  • DVD uutuus: The Brave -Soturi
  • DVD uutuus: Korppi
  • DVD uutuus: The Interpreter

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä olisi tänään luvassa...?
...
Viimeinen nainen. Kun pokeriammattilainen löytyy murhattuna, jäljet johtavat erään pokeriturnauksen tapahtumiin. Pian löytyy toinenkin uhri.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...