keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Mitä yhteistä muka noilla :x...:/...:|..??

Niin, siis miksi CSI tähti Gary Dourdan on läntätty vierekkäin Alien 3 leffan julisteen kanssa. -Eihän mies edes esiinny koko leffassa. -No tässä selitys:
CSI jaksoa "Grave Danger":ia katsoessa tuli siitä Gary Dourdanin hahmosta mieleen -ja tämän iltaisesta Alien leffasta, että mieshän näyttelee Alien saagan neljännessä osassa -Alien -Resurrection, jonka voisi tässä katsoa uudestaan. -Joku toinen kerta voisi tehdä Alien putken ja katsoa kaikki neljä peräkkäin, mutta nyt vain vuorossa Alien ylösnousemus.
...

Gary "Warrick Brown" Dourdan (?) ja Alien 3 juliste -kuva

Grave Danger 2/2

13. helmikuuta tuli katsottua eka osa tuosta Tarantinon ohjaamasta CSI jaksosta ja nyt sitten on aika katsoa kutkuttavan jännittävä jakson päätösosa. -Sitä katsellessa voin miettiä minkä ihan kunnollisen leffan katson Salkkareiden jälkeen, minkä jälkeen leffa taitaa mennä katsottavaksi.
...

CSI Episode "Grave Danger" 2/2 -kuva

Hyppytunti

Joo. -Mitään kirjaa tässä mainostele, vaan ihan kerron, että nyt on meitsillä hyppytunti, kun on seuraavaksi äikkää ja minulla se on jo suoritettuna, eli eipä tartte niillä tunneilla notkua. -Vaikka nyt pari tuntia onkin sitä hypäriä, niin vois säästää jotain blogattavia kotiin -ainakin päivän makeen kuvan, ellei sit Tontsalta ole tulossa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...