sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

DVD uutuus: F.I.S.T.

F.I.S.T.

Anttilasta lähti eilen mukaan myös lisuketta Stallone kokoelmiin  -nimittäin tämä aikaisemmin ennennäkemätön -nyttemmin nähty draamaelokuva -F.I.S.T. -joka osoittautui yllättävän hyväksi -eilen kun tuli katottua.

DVD uutuudet: Superman 1,2-ja 3

Superman
Superman II
Superman III

Eiliseltä Anttilakäynniltä lähti mukaan kokoelmiin kolme ekaa Teräsmies elokuvaa. -Nyt on sitten kaikki neljä elokuvaa ja putken voi siis joku kerta sitten toteuttaa.

VÄLIVIIVA

Siinä oli ne ostokset. -Seuraavaksi sitten eiliset ostokset. -Pistetään väliin vaan tällänen väliviiva. -JuupS. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään niitä eilisiä.

DVD uutuus: 7 rohkeata miestä

7 rohkeata miestä

Silloiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös lisäys westernkokoelmiin -nimittäin tämä 60-luvun klassikkolänkkäri -7 rohkeata miestä. -Leffa on ennennäkemätön -ja vielä toistaiseksi pysyy sellaisena. -Niin paljon muuta katottavaa -valikoin kiinnostavimmat eka.

DVD uutuus: Jackass 3.5

Jackass 3.5

Silloiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös lisää Jackass'iä kokoelmiini -nimittäin Jackass 3.5 -missä hemmot riehuvat ympäri Eurooppaa, mm. Lontoossa ja Pariisissa. -Kyllä ihan hauskaksi osoittautui -kun tuli se yks päivä katottua.

DVD uutuus: The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

Tuossa viikko sitten tuli yks päivä poikettua Anttilassa ja mukaan lähti mm. tämä parodialeffa -jolla on tajuttoman pitkä nimi -The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It. -Tulipa tuo yks päivä katottua ja eipä nyt kuulunut niihin parhainpiin parodialeffoihin mitä on tehty.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...