keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

DVD uutuus: Mirrors

Mirrors

Anttilasta lähti Beetlejuicen lisäksi mukaan matkaan Kiefer "Jack Bauer" Sutherlandin tähdittämä kauhupätkä -Mirrors. Trailerin perusteella vaikutti ihan jännältä ja K-18 ikärajoituksensa ansiosta varmaan myös on sitä. -Tai ainakin olis syytä olla. On niitäkin K-18 leffoja jotka on osoitautunut ihan leimeiks paskoiks -ei lähelläkään asettamaansa ikärajaa.

DVD uutuus: Beetlejuice

Beetlejuice

Anttilassa tuli poikettua ja sieltä lähti mukaan Tim Burtonin ohjaama fantasiakomedia Beetlejuice, pääosissa Alec Baldwin, Geena Davis ja nimiroolissa Michael Keaton. Enpä ole aikaisemmin nähnyt tätä klassikkoleffaa -siksi olikin hyvä löytö. -Leffan muissa osissa nähdään mm. Winona Ryder, Catherine O' Hara ja Jeffrey Jones. -Aika paljon nimekkäitä tähtiä, mikä on vain hyvä ominaisuus.

C.S.I.: New York

Aikakysymys. Onko mahdollista selvittää murha 24 tuntia ennen sen tapahtumista ? Mac tuumii, että epäilty olisi joutunut tekemään aikamatkan tietääkseen murhasta etukäteen.
...

Nyt meni kyllä hieman älyttömäksi -jotain aikamatkailua..?? -No mutta se vaan nosti jännitystä odottamiseen. -Nyt odotan TOD innolla illan jaksoa ja selvitystä tälle oudolle juonisepitykselle.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...