tiistai 6. marraskuuta 2012

DVD uutuus: Flypaper

Flypaper

Anttilasta lähti lisäksi vielä tämä ennennäkemätön toimintakomedia -Flypaper -joka syrjäytti juuri edellä esitellyn leffan illan leffalistalta.-Tässä nää nyt sitten oli. -Sitten ei muuta kuin leffaa kattomaan. -Hulk kiittää.

DVD uutuus: The Kentucky Fried Movie -Hei, me nauretaan

The Kentucky Fried Movie -Hei, me nauretaan

Lisäksi Anttilasta lähti tämä ennennäkemätön 70-lukukomedia The Kentucky Fried Movie -Hei, me nauretaan -joka voisi lyhyen kestonsa puolesta olla seuraava illan leffa..., mutta sen paikan on jo vienyt seuraavaksi esiteltävä elokuva -joten tää joku toinen kerta.

DVD uutuus: Kuningas Henrik V

 Kuningas Henrik V

Anttilasta lähti mukaan myös tämä historiallinen draamaelokuva  Kuningas Henrik V -joka tuli juuri katsottua sillä leffan mittaisella tauolla josta mainitsin väliviiva blogauksessa. -Olihan se ihan kelpo filmi. -Kummastuttaa vain elokuvan K-3 alhainen ikäraja -sillä olihan siinä kuitenkin suhtkoht verisiä taistelukohtauksia. -Mutta ei lainkaan seksiä mikä kertoo sen että lapsille voi kyllä näyttää väkivaltaa..., mutta jos mukana on seksiä -ikäraja on yllättäen K-15 -tai K-18.

DVD uutuus: The Woman in Black

The Woman in Black

Anttilasta lähti mukaan myös tämä Harry Potter tähti Daniel Radcliffen tähdittämä kauhupätkä -The Woman in Black -joka tuli katsottua eilen ja olihan se ihan jännittävä pätkä. -Toinen tunnettu nimi leffassa on mm. Tomb Raider jatko-osassa -ja Spielbergin München elokuvassa nähty Ciáran Hinds.

DVD uutuus: Vacancy 2

Vacancy 2

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä ihan katsottavaksi osoittautunut jatko-osa elokuvalle Vacancy. -Nyt sitten löytyy kokoelmista molemmat osat. -Joku päivä sitten vaan molemmat putkeen.

VÄLIVIIVA

No niin -siinä oli rästileffat. -Nyt voisi pitää sellaisen leffan mittaisen tauon ja esitellä loput sitten myöhemmin.

DVD uutuus: Dracula

Dracula

Kolmas leffa Stockalta sinä päivänä oli tämä vuoden 1979 Dracula filmatisointi -pääosassa Draculana Frank Langella. -Halloweenina tuli toi katsottua ja olihan se ihan OK -vaikka vuoden 1992 ilmestyneelle Bram Stokerin Draculalle se ei vetänyt vertoja.

DVD uutuus: Salainen ikkuna

Salainen ikkuna

Stockalta lähti toisena leffana mukaan tämä Johnny Deppin tähdittämä trilleri -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Viime katsomisesta olikin siis aikaa ja nytpä oli kiva kattoa se yksi päivä uudestaan.

DVD uutuus: Jack the Ripper

Jack the Ripper

Stockmannilta lähti tämä yli kolme tuntinen Viiltäjä-Jack TV-elokuva -pääosissa Yön Ritarin Alfred -Michael Caine -ja Tohtori tuli taloon tähti Jane Seymour. -Tää tuli tuossa yksi päivä katottua ja kaipa se ihan kelpo leffa oli. -Ei tosin yhtä jännä kuin Johnny Deppin tähdittämä From Hell.

Ostosten esikatselu

 Tässä ylempänä on ennen Halloweeniä tekemäni ostokset -joten ne esittelen tietysti ekana.
Tässä taasen on eiliset ja niihin poraudun sitten esiteltyäni yllä olevat. -Ei sitten muuta kuin esittelemään leffat.

C.S.I.: Miami

Jaahas -CSI Miameissa ei nähtävästi ole enää kuvia tarjolla Telkku.comissa. -No mutta -onneksi on tuo logo sentään. -Mutta Hjoops -mitäs illan CSI Miamissa olisi tänään luvassa...?
...
Vakuutettu murha. Huoltomies putoaa meduusa-akvaarioon kesken hyväntekeväisyysjuhlien. Uhrin työnantajalla on mielenkiintoinen vakuutuspolitiikka. Amerikkalainen poliisisarja.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...