tiistai 16. lokakuuta 2012

DVD uutuus: Battleship

 Battleship

Eilen tuli Anttilasta ostettua tämä viimeksi teattereissa -ja eilen uudestaan nähty mainio sci-fi toimintarymistely -Battleship. -Upea tehostepläjäys ihastutti toisellakin katsomalla.

DVD uutuus: The Girl With the Dragon Tattoo

 The Girl with the Dragon Tattoo

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa -ja nyt sitten uudestaan DVD:ltä nähty -The Girl with the Dragon Tattoo. -Kyllä on mainio lisä laajaan trillerikokoelmaani tämä leffa. -Odotan innolla jato-osia.

Uusin galleria oletus -ja Facebook profiilikuva

Tää ny olis pitäny eilen jo jaksaa blogaista..., mutta kun ei vaan jaksanut :|...:/...:ashamed:...:(... -Mutta anyways -toi kuva meni sitten Facebookiin uudeksi profiilikuvaksi -ja samaten IRC-galleriaan uudeksi oletuskuvaksi. -Semmottis.

Ostosten esikatselu

 Nämä ylemmän kuvan ostoket ovat syyslomaa edeltävältä viikonlopulta. -Siinä tuli illan ruoaksi ostettua tollanen Viljapossun Uuniliha ja salaatiksi Atrian Grillisalaatti Chili. -Hulluilta Päiviltä lähti tuo kilon suklaapussi. -Sen viereisen ostoksen vasemmalta esittelenkin sitten erikseen.
Sitten eiliset ostokset. -Aloitetaan tuosta oikean yläkulman upeudesta. -MatoApinassa tuli jo päivän makeen kuvan muodossa mainostettua sitä. -Mutta nyt olen tosiaan Iso-Arskan elämänkertakirja -Total Recall -onnellinen omistaja. -Ja sen (kirjan) kunniaksi tuli käytyä Southern Fried Chicken ravintolassa hakemassa mukaan illan ruoka. -Tai no -ruoka oli illan leffaa varten -josta sitten enempi sen esittelyissä.

C.S.I.: Miami

Mitäs illan CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Sulhanen kateissa. Sulhanen ei ilmaannu häihinsä ja bestmanit löytyvät veren peitossa suihkulähteestä kahlittuna toisiinsa muistinsa menettäneinä. Amerikkalainen poliisisarja.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...