torstai 31. tammikuuta 2008

Duck Tales

Tähän päättyi meitsin lyhyt esittely lapsuuden suosikki TV-ohjelmista. -Enempää en muista saati jaksa blogata. -Tässä oli parhaimmat. Tämäkin vielä -Duck Tales -Ankroniikka -yksiä hauskimpia ohjelmia kans.

Denver the Last Dinosaur

Eipä kuulunut niihin supersuosikeihin, mutta tätä tuli paikoin seurattua aina kun tuli. -Tunnari on hyvä. -En ole aikoihin kuullut sitä, mutta muistan vieläkin miten se menee.

Teenage Mutan Ninja Turtles

Megasuosikeihin lukeutuva TOD LOiSTavuus, jota omistin VHS kasetteina 3 kappaletta. -Taitaa olla vieläkin tallessa yksi niistä jossain pikkusiskon huoneessa. -Anttilassa myytäisiin tätä ihanuutta DVD boxeina, mutta taidan olla jo liian vanha sellasia ostelemaan.

The Real Ghotbusters

Yksiä megasuosikeistani, jonka alkamista aina odotin suurella -tarkoitan SUURELLA innolla. -Tunnistin, että ohjelma alkaa heti siitä, kun näin telkkarissa asvalttipinnan, jota haamujengin logo-kummitus käveli ohjelman alkutittelissä. -Voin edelleen katsoa tätä LOiSTavuutta kahden jakson verran Ghostbusters 2 elokuvan extroista.

Lupin

Voi "sydän" "sydän" "sydän". -Jälleen yksi TOD suosikeistani, jota myös tuli Italiassa asuessa seurattua. -Itse asiassa kaikki esiteltävät ohjelmat ovat niitä, mitä katselin Italiassa. Olisi voinut tuon seikan mainita esipuheessa, niin ei tarvitse jokaisessa erikseen. -No, mutta nytpä ei tartte seuraavassa.

Inspector Gadget

Tätäkin tuli Italiassa asuessa seurattua suurella innolla. -Kuten edellisen tavoin, myös tätä aina odotin innolla, että tulisi -ja olin sit iki iloinen kun se sitten tuli. -LOiSTava sarja kyllä oli. -Ikävä sitäkin :'(.

Yattaman

Tätä tuli Italiassa asuessa katsottua -yksiä lempiphjelmistani nappulana. -Hieman Pokemonin kaltainen paitsi 100 x parempi. -Innostuin joka kerralla, kun ohjelma alkoi telkusta. -Tosi ikävä sarjaa :'(.

Hulk esittää...

Tuli tässä koulusta tultaessa mieleen sellanen jutska, että voisin esitellä Tiltissä ja omassa Incredible Hulk blogissani omat lapsuuden TV-ohjelmat -lastenohjelmat lähinnä -ja muistella niitä lämmöllä. Eli blogi (Tilt) on nyt hetken varattu.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...