perjantai 7. toukokuuta 2010

TRIPLE EDIT.

Joo -enpä mene enää keskiviikon blogauksiin editoimaan tätä..., mutta taas joudun siirtämään Iron Man 2 arvosteluja tänään mennessä ruoan laiton kanssa niin perhanan myöhään että päästtiin leffaakin katsomaan vasta kolmen tunnin ähellyksen jälkeen -jonka johdosta olen nyt sen verran väsynyt etten jaksa ruveta miettimään nyt mitään arvosteluita enää.

DVD uutuus: Ninja Assassin

Ninja Assassin

Anttilasta lähti illan leffaksi kovalta vaikuttava toimintarymistely -Ninja Assassin. Olen kahdelta eri taholta kuullut juttua että leffa olisi äärimmäisen raaka. -Toivottavasti pitää paikkansa.

Ostosten esikatselu

Tontsan kaa päätettiin perjantain kunniaksi tehdä omatekoisia friteerattuja katkarapuja -joten tuli sitten ostettua tarvikkeet. -Vasemmalla Hakaniemen kiinakaupasta iso pussillinen jättikatkarapuja -ja S-Marketista lehtitaikinalevyjä joihin ravut rullataan -ja friteerausöljyä. -Lisäksi tuli käytyä myös Anttilassa..., mutta sieltä lähtenyt ostos ansaitsee oman blogauksensa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...