maanantai 5. maaliskuuta 2007

Taas jäi Omen ja Big Momma's House 2 ostamatta


Sen siaan nappasin Sokoksen valikoimista mukaani kaksi sellaista leffaa mitä en ole vielä nähnyt (Omenin ja Big momman olen nähnyt molemmat). -Ekana osiu käsiin upeissa kuorissa toimintakomedia Bandidas, tähtösinä Salma Hayek ja Penélope Cruz. Toinen leffa on muöskin toimintakomedia Matador, tähtinä Pierce Brosnan ja Greg Kinnear. -Mutta kyllä ne Omenit ja Big Mommat vielä hankitaan.

...

Omenista tuli mieleen, näin sielä Sokoksen valikoimissa The Ultimate Omen collection boxin missä ois ollu kaikki alkuperäiset -mitkä mul tosin jo on -paitsi Omen IV, joka myös oli mukana boxissa ja Omenin uusintafilmatisointi mitä meitsi oli ostamassa yksittäisenä. -Kaikki samassa syssyssä ja tais olla viel 24 € eli ei edes kauheen kallis. -Mutta tuskin kannataa sen yhden puuttuvan (Omen IV) ja sen uuden Omenin takia sitä ostaa. Etsii sit yksittäisenä sen neljännen jostain.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...