perjantai 24. heinäkuuta 2009

Mökkitarina siirtyy TAAS

No jo nyt on markkinat. -Joudun jälleen siirtämään sitä mökkitarinan viimeistä osaa, jälleen samasta syystä -muiden blogausten takia, jotka eivät liittyneet mökkitarinaan. -Täten tarina tulee joko huomenna tai joku muu päivä, mutta ei enää tänään.

Linnanmäki ranneke tuli hankittua

Samaiselta Prismareissulta tuli ostettua Linnanmäki ranneke -huomenna kun olisi tarkoitus sinne Lintsille mennä. -Toivottavasti huomenna vaan ei ole yhtä kurja sää kuin tänään. -Mutta onneksi on sadetakki olemassa, jos nyt käy niin huono tuuri sään kanssa, että sataa.

DVD uutuus: Ben Stiller The Seriously Funny Collection

Sisältää leffat:

Perhe on painajainen

Telkkarista pari kertaa nähty -sen verran kuitenkin aikaa, etten muista olenko nähnyt kokonaan vai satunnaisia pätkiä.

Painajainen perheessä

Tämä, toisin kuin edeltäjänsä, tuli käytyä teattereissa asti katsomassa -ja sen jälkeen ei ole tullut nähtyä uusiksi.

Sekaisin suhteessa

Tämä Stiller pätkä tuli käytyä katsomassa exän kaa silloin seurusteluaikoina teattereissa.

Zoolander

Sama kuin Perhe on painajainen kanssa -olen nähnyt, mutta en muista olenko nähnyt kokonaan vai satunnaisia pätkiä. -No nyt voin ainakin korjata tilanteen ja katsoa vaikka sata kertaa tunteela läpi, kun omistan nämä upeudet. -Mutta mistäs tämä mainio kokoelma tuli poimittua...?


Anttilassa tämä mainio boksi on ylikallis 21,95 hintainen, mutta Prismasta tämä sama upeus löytyi vain vaivaiseen 11,95 hintaan, eli olihan se sieltä poimittava. -Taisi olla ainoa kappale mitä sielä oli myynnin.

Ostosten esikatselu

Prismassa tuli piipahdettua ja sieltä lähti mukaan monenmoista hauskaa. -Kuten tavalliseen tapaani, esittelen tietysti ostokset erikseen omissa blogauksissaan heti seuraavaksi.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...