perjantai 4. heinäkuuta 2008

DVD uutuus: Rambo

Rambo

Kyllä nyt kokoelma kukoistaa kauneimmillaan, kun hyllystä löytyy sekä Rambo trilogia boxi, että neljäs Rambo leffa upeana 2. levyn julkaisuna. -Mutta taidan silti katsoa tänään mieluummin National Treasuret putkeen -näiden kanssa menisi vain huomisen puolelle vaikka kuinka aloittaisin nyt samantien ekan leffan katsomisen. -Huomenna tosin voisi harkita putkiloa -aloittaa vaan heti aamusta katsomisen.

DVD uutuus: Rambo Trilogy S.E.

Leffaostokset eivät sentään vielä loppuneet, sillä nyt on vuorossa Rambo Trilogy S.E., joka siis sisältää tietysti elokuvat...
...

First Blood
Rambo: First Blood Part II
Rambo III

Ja tähän voisi vain todeta, että "vihdoin ja viimein". -Tätä trilogiaa mainostin ostavani jo vuonna 2006 vanhassa Tiltin blogissa silloin kun ne oli vielä yksittäisinä kappaleina Anttilassa. -Mutta kelpaa se tollasena trilogia boxinakin kokoelmiin. -Pääasia, että ne on nyt vihdoinki hankittuna.

DVD uutuus: National Treasure 1 -ja 2

National Treasure
National Treasure: Book of Secrets

Ykkösleffa löytyy jo VHS versiona, mutta nyt kakkosen tultua myyntiin piti sitten ostaa molemmat upeat seikkailuelokuvat yhtäaikaan eikä siten, että odottaisin jatko-osan halpenemista ja pelkästään tarjouksessa olevan ykkösen eka. -Kyllä nain on parempi ja nythän voin tehdä taas niin, että katson molemmat putkeen hyvän ruoan parissa.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...