maanantai 4. tammikuuta 2010

DVD uutuus: Red Eye

Red Eye

Tämä leffa oli samassa boksissa edellisen Denzel-leffan kanssa..., mutta joudun esittelemään ne erikseen sillä boksi väheni yhdellä leffalla -boksi siis sisälsi alunperin kolme leffaa..., mutta yksi niistä oli jo kokoelmissa -joten... -Tähän Tontsalla varmaan lisättävää omassa blogissaan. -Mitä tähän leffaan -niin enpä ole aikaisemmin nähnyt..., mutta ihan kiinnostavalta vaikuttaa -joten tervetullut kokoelmiin.

DVD uutuus: The Machurian Candidate

The Manchurian Candidate

Denzel kokoelma laajeni taas yhdellä -nimittäin laadukkaalla uusintafilmatisointi trillerillä -The Manchurian Candidate..., joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tämä on historiallinen Denzel-leffa sillä tämä tuli käytyä teattereissa samana päivänä toisen Denzel-leffan -Koston liekki -kanssa..., joka muuten myöskin löytyy kokoelmista -ja myöskin molemmista -sekä VHS että DVD. -Ja VHS kokoelmiin se tuli hankittua samanaikaisesti ton Mantsurian kandidaatin kanssa. -Että silleen.

DVD uutuus: Samuel L. Jackson collection

Anttilasta lähti huiman halvalla..., hintaan 7,95 -Samuel L. Jackson collection boksi joka sisältää peräti 6 herra Jacksonin leffaa. -Osa on nähtyjä -ja osa näkemättömiä. -Aloittakaamme esittely ostosten esikatselu blogauksen näyttämässä järjestyksessä -miten levyt on avattu esille -vasemmalta aloittaen. -Elikkä...
...
Twisted

Kaverin kanssa tuli joskus vuokrattua tämä ihan kelpo trilleri..., jonka muissa pääosissa nähdään mm. elokuvasta -Jäähyväiset tytöille tuttu Ashley Judd ja Kummisetä 3 elokuvasta tuttu -Andy Garcia. -Seuraavaksi boksissa...?
...
The Caveman's Valentine

Samuel L. Jacksonin näkemätön leffa -ja eipä ole ollut harkinnassakaan nähdä..., mutta nyt boksin ohessa kelpaa kokoelmiin. -Voihan se olla ihan jännä -ei sitä tiedä..., mutta Samuelin parhaimpia kuitenkaan -don't think so. -Sitten seuraavaksi...
...
The Exorcist III

Tästä en tajua miten tämä on mukana -sillä eihän Samuel ole tässä edes pääosassa..., jossain hikisessä sivuroolissa..?? -No sama se. -Tämäkin on näkemätön -ja edellisen tavoin myöskään en ole harkinnut..., mutta kelvatkoot nyt. -Nyt pitäisi muuten ton rinnalle poimia myös muut -Manaaja leffat..., joista vain yksi on hyvä -se Renny Harlinin ohjaama. -Mutta boksissa eteenpäin.
...
Basic

Tämähän on hyvä. -Teattereissa kerran nähty -ja löytyy myös entuudestaan VHS kokoelmista. -Laajennus myös Travolta kokoelmiin samalla. -Next movie.
...
White Sands

Taas näkemätön..., mutta sentään kiinnostava -toisin kuin kaksi muuta näkemätöntä. -Tässä sentään muitakin kovia tähtiä, kuten esim. Willem Dafoe ja Mickey Rourke. -Sitten viimeiseen.
...
The 51st State

LOiSTava toimintakomedia -nähty kerran teattereissa ja löytyy jopa VHS kokoelmista. -Aivan upea boksi kyllä täytyy sanoa.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli (TAAS) poikettua ja tuli tehtyä (TAAS) löytöjä -ja sitten tuli käytyä vielä Kiinakaupassa ruokaostoksilla -nuo kevätkääryleet ovat minun -ja tuo pullo kääryleiden vieressä myös. -Mutta sitten noiden muiden tuotteiden esittelyyn -ja tietysti erillisissä blogauksissa.

Koulu alkaa taas huomen

Sinne loppui joululoma..., mutta kuten kuvassa olevasta lukujärjestyksestä -joka on siis oikeasti oma lukkarini..., niin siitä näkee että huomenna alkaa vasta klo 12:15..., eli saa ainakin nukkua pitkään. -Ja mitäs itekkin vasta nyt huomasin että keskiviikkona ei ole merkattu tunteja ollenkaan..., eli silloin on vapaapäivä.. -Ou H3LL yeah B)...=)...:)...!!! -Sanoo tyyppi joka juuri vietti kahden viikon loman. -Mustat palkit lukkarissa on parin opettajan nimet joita en nyt täällä blogissani halua antaa julki.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...