lauantai 8. lokakuuta 2011

Huomiselle, ylihuomiselle ja yli-ylihuomiselle loput

Nyt tuli raja vastaan esittelyissä -joten teen niin että esittelen huomenna noi kuvassa keltaisella rajatut leffat -ylihuomenna noi kuvassa sinisellä rajatut leffat -ja yli-ylihuomenna noi punaiseella rajatut + ne loput muut mitkä jäi tosta kuvasta pois. -Tänään haluan tehdä toki muutakin kuin kirjoitella esittelyjä.

DVD rästi: Bad Company

Bad Company

Tämäkin leffa lähti joltain viimeisimmältä Anttila käynniltä. -Tämä mainio toimintapätkä löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Täten sen näkemisestä olikin aikaa -ja olikin siksi kiva katsoa se tuoreeseen muistiin tuossa yksi päivä.

DVD rästi: Species 1-ja 2 tuplajulkaisu

Species 
Species II

Joltain vanhalta Anttila käynniltä lähti mukaan tämä tuplajulkaisu jonka molemmat leffat löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Siitä olikin aikaa kun olin kummankin leffan nähnyt -joten oli ihan hyvä katsoa ne tuoreeseen muistiin.

DVD rästi: Hercules in New York

Hercules in New York

Vallilan pienestä leffapuodista lähti tämä iso Arskan ensimmäinen elokuva. -Nyt puuttuu sitten enää yksi leffa ja sitten on kuvernaattorin kaikki leffat kokoelmissa. -Takas tähän leffaan -tuli se sitten katsottua sinä osto päivänä ja osoittautui kyllä aika huonoksi. -Mutta TODellakin kelpaa kokoelmiin siitäkin huolimatta.

Rästi DVD: Burleski

Burleski

Musikaali kokoelmaa tuli laajennettua myös Anttilasta käsin -nimittäin mukaan lähti joltain menneistä Anttila käynneistä Cherin ja Christina Aguileran tähdittämä musikaali -Burleski. -Tätäkään en ole vielä aivan jaksanut kattoa. -Eiköhän senkin aika tule...?

DVD rästi: Grease

Grease

Jokunen viikko sitten tuli Kallion DVD liikkeestä ostettua musikaalikokoelmiin tämä klassikkomusikaali -pääosissa John Travolta ja Olivia Newton-John. -Vieläpä en ole jaksanut katsoa tätä klassikkomusikaalia..., mutta eiköhän tämän viikon mittaisen syysloman aikana kerkiä kattoa...?

VÄLIVIIVA

Aika siirtyä rästien esittelyyn -joten erotellaan ne väliviivalla noista eilen ostetuista.

DVD uutuudet: CSI New York, kaudet 1-ja 2

 CSI: New York

Eilen tuli tehtyä vielä toinen Anttila käynti. -Näitä en näet ostanut vielä siltä ekalta Anttila käynniltä. -Tältä toiselta käynniltä lähti mukaan kaksi ekaa tuotantokautta CSI New Yorkia. -Anttilassa oli pistetty tarjoukseen kaikki CSI:t -Vegasit, Miamit ja Nycit -joten oli avattava CSI Nyc tili. -Boksit lähti nimittäin hintaan 9,95 -niin kyllä siihen hintaan kelpaa tempaista mukaansa.
Nyt on sitten syyslomaksi katsottavaa. -Kaksi tuotantokautta CSI Nyckiä -lisäksi myöhemmin esittelyissä tulee vastaan... -No -taidankin säästää sen sitten myöhemmäksi kun päästään esittelyissä niin pitkälle.

DVD uutuus: Pirates of the Caribbean -Vierailla vesillä

Pirates of the Caribbean -Vierailla vesillä

Anttilasta lähti eilen myös toinen uutuusleffa -viimeksi teattereissa nähty -Pirates of the Caribbean -Vierailla vesillä. -Tämä tulikin katsottua eilen MatoApinassa esittelemieni mättöjen kera.

DVD uutuus: Drive Angry

Drive Angry

Nicolas Cage kokoelmaa tuli laajennettua tällä ennennäkemättömällä toimintapätkällä. -Anttilasta heti oitis uutuutena tuli tämä rysäytettyä. -Toihan voisi olla yksi päivän monista leffoista mitä katsoa tänään. -Voisi säästää illan leffaksi. -Paljon -PALJON muutakin vielä tulossa.

Ostosten esikatselu ja muutama rästi

 Tälle päivälle onkin ihan kiitettävästi esiteltävää. -Eilen ostetut leffat -ja sitten muutama rästiin jäänyt hankinta.
Sanoinko muutama...? -Tarkoitin valtavaa pinoa rästiin jääneitä hankintoja -kiitos USB-johto kusahduksen. -Kuvasta puutuu kaksi...
...-joten tässä ne omassa kuvassaan. -Mutta eiköhän aloiteta esittelyt tuoreimmista -eli noista ekan kuvan hankinnoista -ja sitten poraudutaan noihin vanhoihin.
Perkele -olikin vielä yksi leffa joka puuttui tuosta rästikuvasta. -No sille sitten ihan oma kuvansa. -Mutta nyt esittelemään.


Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...