sunnuntai 26. elokuuta 2012

DVD uutuus: Welcome to the Jungle

Welcome to the Jungle

Kauhuleffakokoelma senku laajenee tällä ennennäkemättömällä kannibaalikauhuleffalla -Welcome to the Jungle. -Tämä leffa on siitä meerkittävä että siinä liikutaan samoissa maisemmissa missä isoveljeni on ollut. -Tosin onneksi enää nykyisten harrasteta mitään kannibalismia sielä main.

DVD uutuudet: Hammaslääkäri 1-ja 2

Hammaslääkäri

Lisää vain kauhua Anttilasta. -Myöskin aikaisemmin ennennäkemätön..., mutta eilen tuli katsottua tämä kauhu splatteri nimeltä -Hammaslääkäri. -Kaipa se ihan katsottava oli -vaikka kyllä kaukana splatterista. -Ei ollut yhtään niin verinen kuin esim. Peter Jacsonin Brain Dead. -Siinä vasta splatter elokuva. -Mutta pysytelläänpä tässä leffassa. -Mukaan lähti nimittäin myös leffan jatko-osa...
Hammaslääkäri 2

Tätä ei vielä keritty kattoa -joten vielä toistaiseksi näkemätön..., mutta eiköhän se tässä lähipäivinä tule katsotuksi tämäkin leffa.

DVD uutuus: The Ward

The Ward

Anttilasta lähti mukaan eilen tämä kauhuohjaaja John Carpenterin tuorein ohjaustyö -The Ward -joka on myös siis ennennäkemätön. -Tässä voisi toisaalta sitten olla jopa parempi illan leffa kuin edellä esitellyt -sillä ne olisi kiva katsoa putkeen -ja siinä saattaisi mennä liian myöhään. -Tänään kun on muuta ohjelmaa illempana ennen kuin pääsee kattomaan leffoja.

DVD uutuudet: Tales from the Crypt: Demon Knight -ja Bordello of Blood

 Tales from the Crypt: Demon Knight

Anttilasta lähti mukaan myös tämä ennennäkemätön kauhupätkä Demon Knight -Tales from the Cryptalta. -Tässähän olisi oivallinen illan leffa. -Sen voisi katsoa putkeen jatko-osansa kanssa -joka on tuossa alhaalla oleva...
Bodello of Blood

Myöskin ennennäkemätön. -Tämän itseasiassa muistan lapsuudesta että havittelin tätä VHS:lle..., mutta eipä sitten koskaan tullut ostettua. -No -nytpä sitten löytyy DVD-kokoelmista upeana julkaisuna.

DVD uutuus: Epic Movie

Epic Movie

Eilen Anttilasta lähti mukaan mm. tämä varsin pettymykseksi osoittautunut parodialeffa -Epic Movie. -Halusin sen nyt kuitenkin parodialeffa kokoelmiini. -Halpa hinta (3,95€) vaikutti myös ostopäätökseen.

VÄLIVIIVA

Joo. -Erotellaanpa tuttuun tapaan eri päivinä tehdyt ostokset toisistaan tälläsellä väliviivalla. -Sit eiku esittelemään seuraavia.

DVD uutuus: 4 films to keep you awake boxi

Anttilasta lähti Taiteiden Yönä tämä 4. leffan kauhuboksi joka sisältää seuraavat elokuvat...
...
Leffoista sen enempää -sillä ne on kaikki ennennäkemättömiä -ja jopa kuullutkaan aikaisemmin. -Boksi lähtikin vain halvan hintansa (9,95€) tähden mukaan.

Ostosten esikatselu

 Taas joutuu esittelemään rästissä muutamat ostokset. -Siinä on nimittäin yllä torstaisen Taiteiden Yön aikana tehdyt leffaostokset.
Ja alhaalla on puolestaan eiliset ostokset -joista MatoApinassa päivän makeissa kuvissa esittelinkin jo kuvassa ylimpänä olevan ostoksen -eli tuon New York ämpärin. -Kuvassa näkyy myös leffojen vieressä tollanen pieni rasia. -Ostin eilen rasian pingispalljoja kun menin tyttöystävän kanssa Helsingin Baanalle pelaamaan pingistä.

Uusi Facebook taustakuva

Tänään on kaatuneiden muistopäivä ja nappasinpa kuvan sukulaisilla oltaessa heidän pihallaan liehuvasta lipusta. Tuli niin hieno otos että o...